Περιοδεία Μητσοτάκη σε αγροτικές περιοχές της Θεσσαλίας

Με επισκέψεις σε αγροτικές περιοχές και καταγραφή των προβλημάτων, μέσα από διάλογο που ανέπτυξε με τους παραγωγούς, ξεκίνησε σήμερα την περιοδεία του στη Θεσσαλία, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρώτος σταθμός ήταν το χωριό Άγιοι Θεόδωροι, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καρδίτσα, όπου συναντήθηκε με παραγωγούς που καλλιεργούν ιπποφαές.

09c3cbd6-7721-4e1e-8d8b-829f65ba5800

Ενημερώθηκε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ποικιλίες του συγκεκριμένου φυτού, για τη διαφοροποίηση του τελικού προϊόντος σε σχέση με το κόστος παραγωγής, για το χαμηλό κόστος παραγωγής, αλλά και για τις ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία των ανθρώπων.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στα γραφεία των παραγωγών του συγκεκριμένου προϊόντος, όπου ενημερώθηκε για την καλλιέργεια και τις προοπτικές που δημιουργούνται.

Κατευθυνόμενος προς το χωριό Καρποχώρι, σταμάτησε και συνομίλησε με νέο μελισσουργό, ο οποίος του παρουσίασε σημαντικές καινοτομίες που αφορούν τη μελισσοκομία, ενώ τον ενημέρωσε και για τα σημαντικά γραφειοκρατικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

f53eaf09-2a81-4599-b987-453ccf6a686e

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με αγρότες στο Καρποχώρι, και απάντησε στους προβληματισμούς που του έθεσαν οι παραγωγοί, αναφερόμενος στο πρόγραμμα του κόμματος.

Πηγή: ant1news.gr