Τις 4 εποχές παρουσίασαν οι μικροί των ΚΔΑΠ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (20/06) η ετήσια εκδήλωση των ΚΔΑΠ του Δήμου Φαρσάλων, των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης στην πλατεία Δημαρχείου Φαρσάλων. Η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη από μικρούς και μεγάλους οι οποίοι παρακολούθησαν μέσα από την δραματοποίηση της τέχνης, ήθη και στοιχεία από της 4 εποχές του χρόνου.

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6225

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6262

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6217

Την έναρξη των εκδηλώσεων έκανε η Ηλιάνα Φαφουτοπούλου, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά η εκδήλωση αυτή είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς ενός ολόκληρου χρόνου της συνεργασίας με τα παιδιά και αποτελεί το τελικό αποτελέσματα τον δομών μιας ολόκληρης χρονιάς, Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους. Τα 4 ΚΔΑΠ και ο παιδικός σταθμός απασχολούν 204 παιδιά προσφέροντας υπηρεσίες προσχολικής αγωγής. Στις δομές μας λαμβάνουν χώρα δραστηριότητες όπως θεατρικό παιχνίδι, χειροτεχνίες και κατασκευές, ζωγραφική μουσικοκινητικές δράσεις, ομαδικά παιχνίδια κίνησης. Απόψε θα παρουσιαστεί μέσω δραματοποιήσεις ήθη και έθιμα, συνήθειες που κυμαίνονται στο φάσμα των 4 εποχών του χρόνου.

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6165

Η πρόεδρος ΔΗ.ΚΕ.ΦΑ. κα. Συροπούλου απηύθυνε χαιρετισμό στον οποίο ανέφερε: “Σας καλωσορίζω για δεύτερη συνεχή χρονιά. Είναι καθημερινό μας μέλημα η επέκταση των δομών των ΚΔΑΠ. Σήμερα οι μικροί μας φίλοι θα παρουσιάσουν τις 4 εποχές. Ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους, επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ, Καραχάλιο για την εμπιστοσύνη τα μέλη του ΔΣ της ΔΗΚΕΦΑ, καθώς και την διευθύντρια κ. Βέρα Κυρίτση, τους εργαζόμενους στα ΚΔΑΠ και στον παιδικό σταθμό Ρεματιάς.”

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6173

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Καραχάλιος στον χαιρετισμό του ανέφερε: “Σήμερα είναι μια γιορτή που καθιέρωσε η ΔΗΚΕΦΑ για δεύτερη συνεχή χρονιά, έκανε λόγο για την πλούσια δράση και τόνισε οτι σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν 325 Δήμοι και λειτουργούν 387 ΚΔΑΠ εκ των οποίων τα 4 από αυτά λειτουργούν στο Δήμο Φαρσάλων(Βασιλί, Σταυρού, Φαρσάλων, Ρεματιάς). Είναι παιδιά που φοιτούν και διδάσκονται από πιστώσεις Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Η αποψινή εκδήλωση αποτελεί μια επιβεβαίωση της καθημερινής δουλειάς.”

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6196

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6170

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6182

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Καραχάλιος, ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Τύμπας, η πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ κα. Συροπούλου, ιερείς, δημοτικοί σύμβουλοι, πλήθος κόσμου και φορέων της περιοχής.

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6248

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6254

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6256

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6257

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6213

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6205

ΚΔΑΠ 4 ΕΠΟΧΕΣ-6203