Λάρισα: Νεκρή 24χρονη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

(φωτο αρχείου)

Συγκλονισμένοι είναι οι ένοικοι πολυκατοικίας στην Λάρισα, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν μία 24χρονη κοπέλα, στο διαμέρισμα της οποίας ξέσπασε φωτιά.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας.  Γύρω στις 09:00 η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για φωτιά σε διαμέρισμα, επί της οδού Κουντουριώτου 33, στο Λιβαδάκι της Λάρισας.

Γείτονες που είχαν αντιληφθεί τους καπνούς και την μυρωδιά έσπευσαν να βοηθήσουν την άτυχη κοπέλα, η οποία όπως λένε βρισκόταν στο κλειδωμένο διαμέρισμα και καλούσε σε βοήθεια.

Φαίνεται όμως πως από τις αναθυμιάσεις είχε αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις της και δεν κατόρθωσε να ξεκλειδώσει την πόρτα, ώστε να την συνδράμουν οι ένοικοι των άλλων διαμερισμάτων.

Στην κάμερα του onlarissa.gr μίλησε το πρωί της Δευτέρας η ιδιοκτήτρια του μοιραίου διαμερίσματος επί της οδού Κουντουριώτου, εκεί όπου έχασε τη ζωή της η 24χρονη Λαρισαία, Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου, πιθανότατα από αναθυμιάσεις από την κουζίνα.

Όπως λέει η κ. Αγγέλα Τσιφούτη, μόλις αντιλήφθηκε τους καπνούς χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος, η κοπέλα είχε τις αισθήσεις της αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει γιατί ήταν όλα κλειστά.

 

Πηγή: onlarissa.gr