Συνεχής η προσέλευση εθελοντών για την μικρή Πηνελόπη στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων

Οι πολίτες της επαρχίας Φαρσάλων ανταποκρίνονται στην έκκληση βοήθειας της μικρής Πηνελόπης και συνεχίζεται η προσέλευση τους στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, όπου καθημερινά μεγαλώνει η λίστα των εθελοντών.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων κ. Νεχωρίτη Γεώργιο μας ενημέρωσε ότι υπάρχει συνεχής ανταπόκριση από τους πολίτες των Φαρσάλων, τόνισε την ανάγκη να αυξηθούν οι εθελοντές, καθώς οι πιθανότητες είναι ελάχιστες να βρεθεί συμβατός δότης για την μικρή Πηνελόπη, ανέφερε οτι συγκριτικά με τις άλλες περιοχές οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες να βρεθεί κάποιος δότης από την περιοχή μας, καθώς ταιριάζει περισσότερο η γονιδιακή ταυτότητα με αυτή της ασθενούς.

Έκανε λόγο ότι η διαδικασία είναι απλή και γίνεται με δείγμα σάλιου σε ελάχιστα λεπτά από το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, ενώ στην συνέχεια τόνισε οτι δεν περισσεύει κανείς για την σωτηρία της μικρής Πηνελόπης.

Εθελοντές μπορούνε να γίνουν ΟΛΟΙ με δείγμα σάλιου (άτομα ηλικίας 18-45) καθημερινά στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων 09:00-13:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή).