“Σκόνταψαν” στην Τσαριτσάνη οι “Μυρμιδόνες”…

Την δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος ηττήθηκε με σκορ 4 – 2 στην έδρα του Οικονόμου Τσαριτσάνης στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των Play Off της ανόδου στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία.

Έτσι οι “κιτρινόμαυροι” παρέμειναν στους 17 βαθμούς όντας πέντε βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Δωτιέα Αγιάς ο οποίος ήρθε ισόπαλος με σκορ 2 – 2 στην έδρα της Γιάννουλης και πλέον απομένουν δυο “στροφές” για την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος με τον Αχιλλέα να έχει να αντιμετωπίσει στην έδρα του την Δήμητρα Γιάννουλης και τον Δωτιέα Αγιάς.

tsaritsani - axilleas play off-3677

 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους “Μυρμιδόνες” να ανοίγουν το σκορ από τα… “αποδυτήρια” καθώς μόλις στο 2′ κατάφεραν να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ όταν ο Νεμπεγλέρας έκανε την σέντρα, ο Νάστας βρέθηκε σε θέση βολής μέσα από την περιοχή και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Νούσια και άνοιξε το σκορ για τους “Μυρμιδόνες”.

tsaritsani - axilleas play off-3680

Ο Αχιλλέας πίεσε και στο για δέκα λεπτά ακόμη είχε τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα όμως οι προσπάθειες των Νεμπεγλέρα και Λόλα δεν βρήκαν στόχο.

tsaritsani - axilleas play off-3687

Η χαρά των “κιτρινόμαυρων” όμως δεν κράτησε πολύ καθώς ο Οικονόμος είχε άμεση “απάντηση” και στην πρώτη του “επίσκεψη” στα καρέ του Ντάλλα στο 14′ κατάφερε να ισοφαρίσει  όταν ο Ντούφας έκανε κεφαλιά πάσα και ο Χάμος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αχιλλέα.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι δυο λεπτά αργότερα έχασαν σπουδαία ευκαιρία να κάνουν την ολική ανατροπή όταν ο Φτίκας βρέθηκε σε θέση βολής έκανε και το σουτ με τον Ντάλλα να διώχνει ενστικτωδώς και να κρατάει το 1 – 1.

tsaritsani - axilleas play off-3694

Οι “πράσινοι” έχασαν ακόμη μια καλή ευκαιρία όταν στο 21′ ο Καλφούντζος έκανε την σέντρα ο Χάμος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 38′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν “τούμπα” την αναμέτρηση από την “λευκή βούλα” όταν ο Καραγκούνης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και ανατράπηκε από τον Κουμπούρα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χάμος ο οποίος νίκησε τον Ντάλλα και έβαλε τον Οικονόμο μπροστά στο σκορ.

tsaritsani - axilleas play off-3761

Με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Αχιλλέας “άγγιξε” την ισοφάριση όταν ο Λόλας έπιασε την κοντινή εξ επαφής κεφαλιά όμως ο Νούσιας έδιωξε ενστικτωδώς.

Ο Οικονόμος κατάφερε ένα τέταρτο πριν την λήξη της αναμέτρησης να πάρει “αέρα” δυο τερμάτων όταν ο Μιφτάρι “έσπασε” την μπάλα από τα δεξιά και ο Καραγκούνης με πλασέ νίκησε τον Ντάλλα και πέτυχε το 3 – 1.

tsaritsani - axilleas play off-3690

Η αναμέτρηση είχε και άλλες συγκινήσεις προς το φινάλε της καθώς ο Πετράκης στο 90′ κατάφερε να μειώσει προσωρινά σε 3 – 2 με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ.

Ο Οικονόμος όμως δυο λεπτά αργότερα κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα τέρμα όταν ο Μιφτάρι “έσπασε” την μπάλα από τα δεξιά και ο Γκαμπέτας  με σκαφτό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4 – 2.

Οι Συνθέσεις

tsaritsani - axilleas play off-3659

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος, Μπουμπουνάρας, Σαπάκος, Μόσχος, Πούτας (51′ Γκαμπέτας), Ντούφας (59′ Δραχαλίβας), Καλφούντζος, Φτίκας (74′ Μιφτάρι), Καραγκούνης, Χάμος

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παράφεστας): Ντάλλας, Οικονόμου, Κουμπούρας, Κακαζούκης, Περήφανος, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Νάστας (61′ Τλούπας), Λόλας, Καραμπούζης (55′ Ρέψης), Βούλγαρης (74′ Πετράκης).

tsaritsani - axilleas play off-3661

Διαιτητές: Κουκούλης, Μπουρονίκος, Παπαγεωργίου