Ηττήθηκε και έχασε την πιθανότητα για άνοδο η Αναγέννηση!!!

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε την Τετάρτη (24/5) ο Αστέρας Μελισσοχωρίου κερδίζοντας με σκορ 0-2 την Αναγέννηση Φαρσάλων για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου στην Α1’ ΕΠΣΛ. Η αναμέτρηση πραγματοποιηθηκε στις Νέες Καρυές. Με αυτό το αποτέλεσμα η Αναγέννηση μένει εκτός στόχων ανόδου, καθώς στην τελευταία αγωνιστική θα κριθούν όλα μεταξύ Αστέρα Μελισοχωρίου και Αμπελοκήπων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τρία τέταρτα καθυστέρηση εξαιτίας των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο γήπεδο των Νέων Καρυών.

Στο 13’ ωραίο σουτ του Γιαχνή η μπάλα σύριζα άουτ. Στο 14’ λάθος διώξιμο της μπάλας από το Μαλέσκα, ο Νούσιας εκμεταλλεύτηκε σε κενό τέρμα για το 0-1.

Η Αναγέννηση πίεσε για το γκολ με τον Μπουλάρι στο 19′ και το Ζαγγανά στο 40′ με σουτ άλλα και στις δυο φάσεις απέκρουσε ο κίπερ.

Στο 52’ πολύ καλό σουτ του Πατσιούρα έδιωξε υποδειγματικά ο Κουκούτσης. Στο 53’ από ελεύθερο του Κουκούτση η μπάλα πήγε στην άμυνα της Αναγέννησης και αυτός με διαγώνιο σουτ ο Χατζής σημείωσε το 0-2.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Γκάγκας αποβάλλει τον Κουκουτή  με δεύτερη κίτρινη,

Στο 83’  σε σέντρα σουτ του Πατσιούρα ο κίπερ του Μελλλισοχωρίου απέκρουσε, ενώ στο 86’ το φάουλ εκτέλεσε ο Γιαχνής, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κουκούτσης.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Μαλέσκα, Μπουλάρι, Ρούμπας, Τριανταφύλλου, Πατσιούρας, Γιαχνής, Μουτκανάς (58′ Μπόγκας), Ζαγκανάς (46′ Αρβανιτοζήσης Δ.), Αρβανιτοζήσης Γ., Κούμπρια (69’ Κουκουτής).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Ζδράλης Β., Γουργιώτης, Λόζος, Αβδουλάς, Αγγελούλης Λ., Χατζής (85’ Βαλώζος), Βογιατζής, Ζαφειρίου (87’ Δημόπουλος), Λιάγκας (72’ Καραπέτσας), Νούσιας.

Διαιτησία: Γκάγκας, Καραγιάννης, Παλαμίδας

Με πληροφορίες από athleticlarissa.gr