Στοίχημα: Με την άμυνα για την “κούπα” ο Ολυμπιακός

Πολύ μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον την Κυριακή (21/05). Στις 21:00 ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στον τελικό της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, αναμέτρηση η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις σημερινές μας προτάσεις. Θα μας απασχολήσουν βέβαια και παιχνίδια από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και συγκεκριμένα αγώνες από τη Σούπερλιγκ, την Πρέμιερ Λιγκ, την Αυστρία και τη Νορβηγία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά του Betarades.gr.

“Μιλάνε” οι άμυνες

Ξεκινάμε με τον τελικό της Euroleague, Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δίνεται φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες, ωστόσο θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με το Under 145.5 πόντους, σε απόδοση 1.90. Οι δύο ομάδες μοιάζουν αγωνιστικά, καθώς στα κρίσιμα παιχνίδια δίνουν μεγάλο βάρος στην άμυνά τους, κάτι που αποδείχθηκε και στα μεταξύ τους ματς κατά τη διάρκεια της σεζόν, με τους “ερυθρόλευκους” να επικρατούν 71-62 στο ΣΕΦ και το σύνολο του Ομπράντοβιτς 67-64 στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα αμφότεροι οι αντίπαλοι αναμένεται να μπουν στο γήπεδό πλήρως αφοσιωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα και αν δεν επηρεάσουν σημαντικά οι διαιτητές το ματς με πολλά φάουλ, τότε το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξουν πολλά “κενά” διαστήματα. Επιπλέον, σε περίπτωση που η Φενέρ ελέγξει τον αγώνα, όπως συνέβη με τη Ρεάλ, ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει παίκτες όπως οι Γιουλ και Κάρολ για να “ανοίξουν” τον ρυθμό και να ξεφύγει το σκορ. Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι να δούμε ένα “κλειστό” παιχνίδι, με χαμηλό σκορ.

Σκοράρουν στην Τούμπα

Συνεχίζουμε με τα πλέι οφ της Σούπερλιγκ και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος, στον οποίο θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.50. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος ηττήθηκε εντός έδρας από την ΑΕΚ (0-1), ενώ στη συνέχεια απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όσο παίχθηκε ποδόσφαιρο πριν τη διακοπή για το κουτάκι που πέταξε ανεγκέφαλος στον Βλάνταν Ίβιτς, έχανε 0-1 από το 9′ και δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, αν και αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 21′. Παράλληλα, σήμερα θα παραταχθει με σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός έμειναν οι Κρέσπο (Αμυντικός, 28/0), Σάκχοφ (Μέσος, 22/4), Ουάρντα (Εξτρέμ, 9/2), Βαρέλα (Αμυντικός, 24/1), Ενρίκε (Εξτρέμ, 12/3) και Μυστακίδης (Εξτρέμ, 17/3). Ο Πανιώνιος από την πλευρά του, προέρχεται από το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ (0-1), συνεχίζει αήττητος στα πλέι οφ, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα (1-1) και έχει αποδείξει πολλάκις κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός σε κάθε έδρα. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σήμερα στην Τούμπα προσφέρεται σε αρκετά υψηλές αποδόσεις και θα… τιμηθεί!

Με το No Goal στο Λονδίνο

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Άρσεναλ – ‘Εβερτον, στον οποίο θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 2.30. Τελευταία αγωνιστική στο Νησί και οι “κανονιέρηδες” οφείλουν να κερδίσουν και ταυτόχρονα να τους ευνοήσουν και άλλα αποτελέσματα προκειμένου να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, στις οποίες, μάλιστα, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται μία μόλις φορά. Η Έβερτον, από την πλευρά της, είναι βαθμολογικά αδιάφορη, καθώς θα τερματίσει σίγουρα στην 7η θέση. Προέρχεται από μία σειρά μέτριων εμφανίσεων, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε δύσκολα εντός έδρας τη Γουότφορντ, ενώ είχε προηγηθεί μία τριάδα αγώνων με μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η Άρσεναλ πείθει αμυντικά το τελευταίο διάστημα, τα “ζαχαρωτά” έχουν σημειώσει ένα τέρμα μόνο στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους και το No Goal θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Με τα γκολ στη Βιέννη

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Αυστρίας και το παιχνίδι Ραπίντ Βιέννης – Στουρμ Γκρατς, με την πρότασή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.94. Μόλις στο +6 από την τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι περιμένουν τον τελικό Κυπέλλου, σε δέκα ημέρες από σήμερα, προκειμένου να σώσουν την “παρτίδα”. Στην έδρα τους, βέβαια, είναι αρκετά αποτελεσματικοί το τελευταίο διάστημα, έχουν τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν εκεί, με το Over 2.5 γκολ να επιβεβαιώνεται στα 3/4 αυτά παιχνίδια. Η Στουρμ Γκρατς από την πλευρά της, φιγουράρει στην 3η θέση, στο -3 από την 2η Αούστρια Βιέννης. Προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, κόντρα σε Άλταχ (1-2) και Σεντ Πόλτεν (3-2), ενώ μετρά τρία σερί Over 2.5 γκολ. Περιμένουμε ένα αρκετά “ανοιχτό” ματς σήμερα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Κερδίζει η Ουλενσάκερ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με Β’ Νορβηγίας και τον αγώνα Ουλενσάκερ – Τρομσντάλεν, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.05. Ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα καταγράφηκε την προηγούμενη αγωνιστική στο παθητικό της Ουλενσάκερ, η οποία δεν τα κατάφερε εκτός έδρας κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ (3-1). Ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα της, καθώς είχαν προηγηθεί εκείνες από Σταρτ (3-1) και Ασάνε (2-3). Από την άλλη πλευρά, η Τρομσντάλεν την Τρίτη υποδέχθηκε την Μιοντάλεν, της οποίας επιβλήθηκε με 2-1, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη μετά από έξι ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ μακριά από την έδρα της δεν έχει πανηγυρίσει νίκη φέτος (0-2-1). Η Ουλενσάκερ είναι αρκετά καλή στην έδρα της στο ξεκίνημα της σεζόν στη Νορβηγία (2-1-1 το ρεκόρ της) και θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.