Final 4: Με στόχο τον τίτλο ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη

Τη συμμετοχή του στον τελικό του Final 4 θα διεκδικήσει σήμερα ο Ολυμπιακός, που ήδη βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου, που στοχεύει να κατακτήσει ακόμα έναν τίτλο, θα αντιμετωπίσει στις 18:30, στο «Σινάν Ερντέμ» την ΤΣΣΚ Μόσχας, στον πρώτο ημετικό.

Ο Ολυμπιακός, στη 10η συμμετοχή του στο Final 4, θα κληθεί απόψε να επιβεβαιώσει την παράδοση που έχει χτίσει έναντι των Ρώσων, τους οποίους έχει νικήσει σε τελικές φάσεις το 2012, το 2013 και το 2015. Στόχος των Κόκκινων είναι η 8η πρόκρισή τους στον τελικό και φυσικά η κατάκτηση του τέταρτου τίτλου της διοργάνωσης.

Οι Μοσχοβίτες, από την πλευράς τους, θέλουν να πανηγυρίσουν το 8οτρόπαιό τους και να επιστρέψουν στους τίτλους, με τον Έλληνα προπονητή τους στο τιμόνι.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, η Φενέρμπαχτσέ θα αντιμετωπίσει στις 21:30 την Ρεάλ Μαδρίτης.
Τα ζευγάρι των ημιτελικών είναι τα ίδια με εκείνα του 2015, όταν είχαν προκριθεί στον τελικό ο Ολυμπιακός με την Ρεάλ, με τους Ισπανούς να κατακτούν, τότε, την κορυφή.

Για τους Σπανούλη και Πρίντεζη, αυτό θα είναι το πέμπτο Final 4 τους, ενώ ο Σπανούλης έχει αναδειχθεί τρεις φορές MVP της τελικής φάσης, με τον Τόνι Κούκοτς να είναι ο μόνος που έχει πετύχει ανάλογο επίτευγμα.

Πηγή: ant1news.gr