Στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής οι μαθητές του Ν. Μοναστηρίου

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων, άνοιξε την πόρτα του  πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Φαρσάλων, στους μαθητές της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μοναστηρίου, Ν.Φθιώτιδας, συνοδευμένοι από τους εκπαιδευτικούς τους, την κα Μανουλίδου Αναστασία και τον κ. Ντέρη Ευάγγελο, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «κυκλοφοριακή αγωγή».

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ-103519

Στην συνάντηση αυτή παρίσταται και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Αγροτικής Ανάπτυξης, κος Τριανταφύλλου Νικόλαος, ο οποίος καλωσόρισε τους μαθητές και τους δασκάλους τους.

Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων για την υποδοχή που τους επεφύλαξε. Επιπλέον  τον συνεχάρηκαν για την προσπάθεια του Συλλόγου, να  κρατούν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Φαρσάλων σε λειτουργία, δεδομένου ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο πάρκο στη ευρύτερη περιοχή του Ν. Φθιώτιδας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κος Χατζημήτρος Δημήτριος  και όλα τα μέλη του Δ.Σ., ευχαριστούν  θερμά τον δάσκαλο της σχολής οδηγών, κο Πατσουράκο Γεώργιο,  ο οποίος παρείχε  δωρεάν τις γνώσεις του, στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μοναστηρίου.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ-093134

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Φαρσάλων, θα είναι πάντα ανοικτό, υπό την επίβλεψη των μελών του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων, για το σύνολο των σχολείων της επαρχίας μας καθώς επίσης και για όλα τα σχολεία  των όμορων Νομών, κατόπιν ραντεβού και στο τηλέφωνο 6936555209