Βραβεύσεις φοιτητών στο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στο Περτούλι

Όπως έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων θα βραβεύσει και φέτος τους τρεις πρώτους νέους, Σαρακατσάνους στην καταγωγή, που έχουν πρωτεύσει κατά την εισαγωγή τους το 2016 στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Στους αριστούχους Σαρακατσάνους μαθητές θα αποδοθούν βραβεία και χρηματικό ποσό, που θα πραγματοποιηθεί από τους χορηγούς στο 37ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στα λιβάδια Περτουλίου.

Τα απαιτούμενα Δικαιολογητικά συνίστανται σε Επικυρωμένη (πρωτότυπη) Βεβαίωση όπου θα αναφέρονται και τα μόρια εισαγωγής από το Λύκειο Αποφοίτησης ή την Σχολή του Ιδρύματος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η κατάθεση δικαιολογητικών γίνεται ταχυδρομικώς στην Δ/νση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων :Μυκηνών 17-19, Τ.Κ: 54643, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( τηλ. επικοινωνίας: 6985 164 362 – Καρυώτης Αθανάσιος). Επιπλέον για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι – μέλη του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Επαρχίας Φαρσάλων μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6973 33 86 74 (Κουτούλας Περικλής).

Παρακαλούμε η αποστολή των δικαιολογητικών να γίνει το αργότερο μέχρι τις 15-06-2016.

Εκ του Συλλόγου