Γιόρτασαν τα 5 χρόνια της Φιλαρμονικής Φαρσάλων – (vid)

Ο Σύλλογος φίλων φιλαρμονικής του Δήμου Φαρσάλων, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης του Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ), συνδιοργάνωσαν συναυλία για τα πέντε (2012-2017) χρόνια από την ίδρυση της Φιλαρμονικής Φαρσάλων , την Κυριακή 14 Μαΐου το βράδυ στον εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων. Στη συναυλία παρουσιάστηκε ένα «Μουσικό Αφιέρωμα στο Ελληνικό Τραγούδι» με την συμμετοχή της Φιλαρμονική Φαρσάλων και τμημάτων Φιλαρμονικών των Δήμων Τρικκαίων και Τυρνάβου.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ-3052

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ-3240

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ-3150

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ-3207

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ-3153

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ-3215

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ-3177

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ-3082

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ-3087

Όπως ανέφερε στον λόγο της η πρόεδρος κα. Αρμανίδη: “Είμαστε όλοι εδώ να γιορτάσουμε τα 5 χρόνια από την ίδρυση της φιλαρμονικής Φαρσάλων. Η φιλαρμονική έχει ενεργή συμμετοχή σε όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, στην συνέχεια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Καρκανιά ο οποίος έκανα δωρεά τα μουσικά όργανα κατά το ξεκίνημα καθώς και τον Δήμο Φαρσάλων για την συνεχή στήριξη.” Στην συνέχεια η κα. Ράνια Δεμερτζή ανέφερε το πρόγραμμα της της συναυλίας που θα ακολουθούσε.

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ-3067

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ-3091

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ-3103

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ-3123

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Καραχάλιος και ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ κ. Δερλός, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Τύμπας, ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Μπαμπανίκας, η πρόδρος ΔΗΚΕΦΑ κ. Συροπούλου οι δημοτικοί σύμβουλοι κα. Παναγιωτοπούλου και κ. Κατσιαούνης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Πιτσάβας, καθώς και πλήθος κόσμου όπου απόλαυσε για πάνω από μια ώρα το μουσικό πρόγραμμα.

Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση παρακάτω

 

5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ - (14/05/2017)