Χιλιάδες δρομείς στον 8ο Ιπποκράτειο αγώνα στην Λάρισα – (φωτο)

Από το αρχαίο θέατρο της Λάρισας και με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής ο 8ος Ιπποκράτειος Λαϊκός Αγώνας δρόμου στη Λάρισα δίνοντας βροντερό παρών στον αγώνα του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2368-2

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2371

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2618

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2435

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2463

Η αρχή έγινε με τον παιδικό / εφηβικό αγώνα όπου περισσότερα από 450 παιδάκια έτρεξαν από το άγαλμα του Ιπποκράτη και τερμάτισαν στο Α’Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Πρωταγωνιστικό και τιμητικό ρόλο είχε η Λαρισαία χρυσή Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μαραθωνοδρόμων Λάρισας Αποστόλης Γούλας δήλωσε τα εξής: “Ο Ιπποκράτειος αγώνας δρόμου είναι θεσμός και κάθε χρόνο μεγαλώνει. Φέτος οι συμμέτοχες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ενώ εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή στο fun run τον αγώνα των 3 χλμ που διοργανώσαμε για 1η φορά.
Ευχαριστούμε την περιφέρεια Θεσσαλίας το Δήμο Λαρισσαίων το μεγάλο χορηγό stoiximan και τις εθελοντικές ομάδες και εθελοντές.
Ραντεβού στον 9ο ιπποκράτειο αγώνα δρόμου στις 6 Μαίου 2018″

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2198

Στη συνέχεια δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ, με νέο ρεκόρ συμμετοχών. Οι πρώτοι τρεις αθλητές του αγώνα είναι οι Τσικούρας Νίκος του ΓΣ Γλυφάδας, Παπαλεξίου Αλέξης της ΑΕΛ και Κακαράτζας Κωνσταντίνος του ΣΔ Τρικάλων, ενώ στις γυναίκες οι τρεις πρώτες νικήτριες είναι οι Μαρινάκου Αναστασία Stoiximan, Τσινίκου Δήμητρα του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και Καλαιτζή Μαρία της ΣΜΥ.

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2713

Επίσης στον αγώνα των 3 χλμ με την ονομασία Fun Run που έγινε, υπήρξαν εντυπωσιακές επιδόσεις και πλήθος κόσμου. Οι πρώτοι τρεις αθλητές του αγώνα είναι οι Παλούκης Χρήστος του Ολυμπιακού, Κανάκης Βασίλης της ΑΕΛ και Νάρης Χρήστος, ενώ στις γυναίκες οι τρεις πρώτες νικήτριες είναι οι Κοινη Αθηνά της Stoiximan, Ανδρικοπούλου Ζωή της Stoiximan και Αβδουλά Ζωή.

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2492

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2500

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2614

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2287

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2294

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2686

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2716

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2256

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2490

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2417

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, την Τροχαία Λάρισας, το μεγάλο χορηγό Stoiximan, την Εxalco, τη Λαρισαϊκή Σαμαρά, το Intersport, τη Dole, το Beauty Free, τις Ζυμώσεις Πουρνάρα, Όλυμπος, My Taxi, My Ergo Lab, Θεσσαλία Security, Ελληνικά Προϊόντα Γάλακτος Τέμπη, Ethic Sport, Θάνος.

Τις εθελοντικές ομάδες Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρισας, Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Καλοχωρίου, Vespa Club Λάρισας και όλους τους εθελοντές.

Παρών και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός και η αναπλ. Τομεάρχης Πολιτισμού & Αθλητισμού, Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κα Άννα Καραμανλή καθώς και ο πρόεδρος ΝΟΔΕ κ.Χρ Καπετάνος.

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2409

8ος ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ-2401