«What a wonderful world» από τη ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Σε έναν αληθινά “θαυμάσιο κόσμο” μετέφερε τους παρακολουθούντες ,η ορχήστρα της Μουσικής Σχολής του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ, υπό την επιμέλεια του δασκάλου ηλεκτρικής κιθάρας Γιώργου Δραγάζη, με τη συναυλία ,που παρουσίασε στις 25 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Φαρσάλων.

Το κοινό εντυπωσιάσθηκε από τη θαυμάσια παρουσίαση των μαθητών της τάξης ηλεκτρικής κιθάρας και των μαθητών των τάξεων πιάνου, αρμονίου και μονωδίας που συμμετέχουν στην ορχήστρα ,την άψογη συνεργασία επί σκηνής τόσο με τους διδάσκοντες Γιώργο Δραγάζη, Αρετή Γκατζώνη, Κατερίνα Κυριακίδου, όσο και μεταξύ τους και από την ομολογουμένως ανοδική πορεία της ορχήστρας στις εμφανίσεις της.
Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια σε όσους κατέβαλλαν προσπάθεια και κόπο προκειμένου να παρουσιαστεί αυτή η εξαιρετική συναυλία ,καθώς και σε όσους συνέβαλλαν σε αυτή τη διαδικασία με την εμπειρία και τις μουσικές τους γνώσεις.( Γιώργο Δραγάζη, Αρετή Γκατζώνη, Κατερίνα Κυριακίδου, Ευαγγελία Ζαμπάλου, Βασιλική Ιωάννου, Γ.Αυγερινό)

Στη συναυλία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ ,Κωνσταντίνος Δερλός, η Δημοτική Σύμβουλος Κυριακή Παναγιωτοπούλου, γονείς και φίλοι των συμμετεχόντων.