Αυθαίρετες αποφάσεις καταγγέλλει η ΟΝΝΕΔ Φαρσάλων

Οι φίλοι και τα μέλοι της “εκδιωκόμενης” ΟΝΝΕΔ Φαρσαλων εκφράζουν την οργή τους για τον ορισμό νέας 5μελούς διοίκησης της οργάνωσης στα Φάρσαλα τα μέλοι της οποίας δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα μέλοι και τους φίλους της νεολαίας αλλά και την Φαρσαλινή κοινωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Πριν ένα χρόνο που ξεκίνησε η προσπάθεια μιας ενεργής ΟΝΝΕΔ στα Φάρσαλα ελάχιστοι ήμασταν αυτοί που το πιστέψαμε ομως μέσα από δυσκολίες κόντρες και αντιπάθειες καταφέραμε να ενεργοποιήσουμε περισσότερα από εκατόν πενήντα μελοι για το καλό της οργάνωσης και του τόπου μας. Σήμερα όμως περισσότεροι από ποτε με εξάλειψη των διαμαχιών ανάμεσα σε νέους και συμπόρευση όλων μαζί εχοντας στο πλευρό μας εκατοντάδες πλέον νέους, κάποιοι προσπαθούν να προσβάλουν τη νοημοσύνη στο σύνολο των μελών της οργάνωσης και να μας βυθίσουν στην τραγικότερη κατάσταση.

Οπως είναι απολύτως φυσιολογικό η “εκδιωκόμενη” ΟΝΝΕΔ Φαρσάλων καταγγέλλει και κατακρίνει όλους τους υπεύθυνους που κατέχουν καίριες θέσης και τους ξεκαθαρίζουμε πως θα μας βρούνε απέναντι σε κάθε επόμενη κίνηση τους, για να δώσουμε μαχες κόντρα στην διαφθορά και στην διχόνοια που προκαλουνε στη τοπική κοινωνία μας!

Θα χαρουμε να δούμε αυτή την ΟΝΝΕΔ της “σφραγίδας” να γεμίζει τις πλατείες, να πρωτοστατεί στις κομματικές εκδηλώσεις ( αν βέβαια ξέρει που είναι τα Φάρσαλα! ) αλλά και το κυριότερο να παίζει καθοριστικό ρόλο οποτεδήποτε αυτό χρειαστεί σε κάθε είδους εκλογές που έρχονται τα επόμενα χρόνια. Καθώς κανεις δε μπορεί να αναιρέσει πως η δίκη μας συμμετοχή ήταν και αυτή που έκρινε το κακως έν τέλει αποτελεσμα για τη νέα τοπική.

Με δεδομένα τα ανωτέρω και γνωστά στην κοινωνία των Φαρσάλων δεν νιώθουμε ηττημένοι αλλά περισσότερο δυνατοί, συμπαγείς και σημαντικοί από κάθε άλλη φορά. Άλλωστε ο πόλεμος με όλα τα αθέμιτα μέσα προς εμάς, μας δείχνει πως πραγματικά παίζουμε καθοριστικό ρόλο για ολες τις δυνάμεις και τις εξελίξεις στον τόπο.

Κλείνοντας θελουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι εμεις θα μείνουμε κοντά στην κοινωνία παράγοντας αισιοδοξία και ελπίδα χωρίς να είμαστε φοβικοί στις αλλαγές και συνεχίζοντας να πρωτοπορούμε σε ιδέες και προτάσεις. Πλήρως απεξαρτημένοι από κομματικά στεγανά και όρια παραμένοντας γνήσιοι και καθαροί νεολαίοι.