Πρωταθλήματα σκακιού στα Φάρσαλα

Το τριήμερο 21-23 Απριλίου διεξάχθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, τα ατομικά πρωταθλήματα σκακιού για τη Θεσσαλία, τα οποία διοργανώθηκαν από την ΤΕΣΣΘ σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Φαρσάλων και τον ΟΠΑΚΠΑ  Δήμου Φαρσάλων και είχαν την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στους άνδρες, Πρωταθλητής Θεσσαλίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναδείχτηκε ο Κρομμύδας Βασίλειος (5,5β), 2ος ο Αγγελής Μιχαήλ (4,5β) και 3ος ο Τέγος Βασίλειος (4,5β).

2504-1075

Στα νεανικά πρωταθλήματα, τα οποία ήταν παράλληλα και προκριματικά για τα πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα, είχαμε σύμπτυξη των δέκα κατηγοριών σε τρεις, όσες είναι και οι προκρίσεις (με τα έξοδα πληρωμένα από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία) που δικαιούται η ΤΕΣΣΘ για την τελική φάση. Νικητές αναδείχτηκαν οι παρακάτω:

2504-165204

Παίδες (Α12-Α16):

1ος Τριμίτζιος Πέτρος (4β) και δωρεάν πρόκριση

2ος Ζγουλέτας Ιωάννης (3β)

3ος Φωτιάδης Λάζαρος (2β)

Παμπαίδες (Α08-Α10):

1ος Δριστέλλας Νεοκλής (5β) και δωρεάν πρόκριση

2ος Μιχάλης Χρήστος (4β)

3ος Μιχάλης Νικόλαος(3β)

Κορασίδες – Παγκορασίδες (Κ08-Κ16):

1η Θεοδοσίου Σωτηρία (4β) και δωρεάν πρόκριση

2η Βαγγέλα Βασιλική (3,5β)

3η Τοζάρου Ιφιγένεια (3,5β).

Επίσης, 1οι νικητές στις επιμέρους κατηγορίες αναδείχτηκαν οι  Ζγουλέτας Ιωάννης (Α14), Φωτιάδης Νικόλαος (Α12), Μιχάλης Νικόλαος (Α08), Τοζάρου Ιφιγένεια (Κ14), Βαγγέλα Βασιλική (Κ12), Αποστολοπούλου Αμαλία (Κ10) και Πλακιά Ναταλία (Κ08). Στους ανωτέρω η ΤΕΣΣΘ θα επιδοτήσει ένα μέρος των εξόδων από τη συμμετοχή τους στην τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων.

2504-

Το ΔΣ της Τ.Ε.Σ.Σ. Θεσσαλίας  ευχαριστεί θερμά τον ΓΣ Φαρσάλων και τον ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων για την άριστη διοργάνωση, την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υποστήριξη που παρείχε, τους εθελοντές διαιτητές, καθώς και τη «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΟΝΤΗΣ» για την προσφορά γλυκισμάτων καθόλη τη διάρκεια των αγώνων. Ακόμη, ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημ. Παπαδημόπουλο και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων. Δερλό, οι οποίοι παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές.