«Τρίποντη τριάρα»!

Ακόμη ένα εκτός έδρας τρίποντο πρόσθεσε στο «σακούλι» του ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος επικράτησε με το «αγγλικό» 2 – 3 του Φαλανιακού.

Έτσι οι «Μυρμιδόνες» έφτασαν τους 71 βαθμούς παραμένοντας στο +11 από τον δεύτερο Δωτιέα Αγιάς δυο «στροφές» πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 25’ κατάφεραν να πετύχουν το πρώτο τους τέρμα, όταν ο Νάστας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι.

Ο ίδιος παίκτης το εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κ. Παραφέστα.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας κατάφερε να πάρει «αέρα» δυο τερμάτων όταν ο Πετράκης έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Φαλανιακού.

Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι νταμπλούχοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 55’ πήραν «αέρα» τριών τερμάτων, όταν έπειτα από ομαδική συνεργασία η μπάλα κατέληξε στον Λόλα και αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 0 – 3.

Ο Αχιλλέας έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Λόλα, Τλούπα και Κουμπουρά όμως δεν κατάφερε να πετύχει άλλο τέρμα.

Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ανέβασαν «στροφές» εκμεταλλευόμενοι και την χαλαρότητα των «Μυρμιδόνων» και κατάφεραν να πετύχουν δυο τέρματα αρχικά στο 83’ και εν συνεχεία στο 88’.

Έτσι η αναμέτρηση έληξε με τον Αχιλλέα να παίρνει το «διπλό» και να συνεχίζει την πορεία του προς τα… «σαλόνια» των Εθνικών κατηγοριών.

Η Σύνθεση

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας):  Ντάλλας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κουμπούρας, Τλούπας (68’ Γιώργης), Λόλας (60’ Περήφανος), Νάστας (65’ Κουντοβάς), Πετράκης.