“Καθάρισε” με το “καλημέρα” η Δόξα!

Σκοράροντας δυο τέρματα με το «καλημέρα» της αναμέτρησης η Δόξα Υπέρειας κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στον Τοξότη με σκορ 2 – 0.

Έτσι οι «αετοί» έφτασαν τους 34 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι με την έναρξη της αναμέτρησης κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ καθώς μόλις στο 3’ ο Τσακουρίδης με όμορφη ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ από τα δεξιά άνοιξε το σκορ.

Ενώ δυο λεπτά αργότερα ο κινητήριος «μοχλός» των «αετών» στην αναμέτρηση Συκαλίας κατάφερε με πανομοιότυπο τρόπο να δώσει «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του κ. Τσιτσιούμη.

Στην συνέχεια ο Τοξότης παρά την αρχική «ψυχρολουσία» προσπάθησε να αντιδράσει και στο 20’ έφτασε κοντά στο γκολ όμως ο Σκαντζούρης με τρομερή εκτίναξη στο «παραθυράκι» του κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν εκ νέου απειλητικές καταστάσεις στο τέρμα του Τοξότη όμως ο Συκαλιάς αστόχησε σε δυο τετ α τετ στο πρώτο μέρος.

Ίδια ήταν η εικόνα της αναμέτρησης και στο δεύτερο ημίχρονο με την Υπέρεια να φτάνει εκ νέου με αξιώσεις στην εστία του Τοξότη όμως αρχικά ο Συκαλιάς και εν συνεχεία ο Καλφόγλου δεν κατάφεραν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση με το 2 – 0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσίουμης): Σκαντζούρης, Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης, Τσιούρης Ν., Τσούνη, Τσιούρης Γ. (46’ λ.τ. Γκατζόγιας, Τσακαβίτης, Ποτόσογλου, Τσακουρίδης, Συκαλιάς (75’ Καλφόγλου), Μαργαριτόπουλος.