“Άσσος” από ημίχρονο και συνεχίζει το… “κυνήγι”!

Σπουδαίο εντός έδρας “τρίποντο” κατάφερε να πάρει η Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία επιβλήθηκε με σκορ 3 – 1 του Α.Ο. Ναρθακίου στο τοπικό ντέρμπι που διεξήχθη στο Στάδιο των Φαρσάλων.

Έτσι οι “κόκκινοι” έφτασαν τους  43 βαθμούς σε 22 αναμετρήσεις και βρίσκονται στην 2η θέση όντας ισόβαθμοι με τον Παναγροτικό Νίκαιας.

Από την άλλη οι “γαλάζιοι” παρέμειναν στους 30 βαθμούς και την 6η θέση.

Οι γηπεδούχοι έθεσαν από το πρώτο ημίχρονο τις βάσεις της επικράτησης καθώς κατάφεραν να πάρουν “αέρα” τριών τερμάτων πριν την λήξη του.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου και να βγουν με αξιώσεις μπροστά.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 12′ και ανήκε στην Αναγέννηση όταν ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης έκανε όμορφη πάσα στον Γιαχνή ο τελευταίος σκόραρε όμως ο επόπτης υπέδειξε οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Το μοναδικό “μελανό” σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Βασίλη Μπούσιου στο 13′ με τον αμυντικό χαφ του Ναρθακίου να αποχωρεί υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο όταν προσπάθησε να γυρίσει το σώμα του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΝΑΡΘΑΚΙ--8

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και δύο λεπτά αργότερα έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Σιδηρόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Χαβίλα έκανε το σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Οι “κόκκινοι” έφτασαν στο 1-0 όταν ο Κούμρια έκανε όμορφη ενέργεια από τα δεξιά έσπασε την μπάλα στον Γιάννη Αρβανιτοζήση και αυτός με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή νίκησε τον Αποστολάκη και άνοιξε το σκορ.

18120294_743310012496250_1801563817_o

Επτά λεπτά αργότερα ο Αρβανιτοζήσης από σκόρερ έγινε δημιουργός όταν έπειτα από ωραία κίνηση και πάσα έβγαλε τον Γιάννη σε θέση βολής και αυτός με δυνατό σουτ “έγραψε” το 2-0.

Στο 40′ ο Κούμρια έκανε σέντρα από τα δεξιά ο Αρβανιτοζήσης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά όμως ο Αποστολάκης έδιωξε εξ επαφής.

Η Αναγέννηση συνέχισε την πίεσή της και δύο λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου πήρε “αέρα” τριών τερμάτων όταν ο Ζαγγανάς με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Αποστολάκη και πέτυχε το 3-0.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΝΑΡΘΑΚΙ--4

Στο δεύτερο μέρος τώρα το Ναρθάκι ανέβασε την απόδοσή του και απείλησε αρχικά στο 46′ με το σουτ του Παλαμίδα που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χαβίλα ενώ ίδια κατάληξη είχε και το φαλτσαριστό πλασέ του Σιδηρόπουλου από τα όρια της περιοχής στο 50′.

Η Αναγέννηση ισορρόπησε εκ νέου και με την σειρά της έχασε διπλή ευκαιρία στο 55′ όταν αρχικά ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης βρέθηκε σε θέση βολής όμως το πλασέ του έδιωξε ο Αποστολάκης η μπάλα κατέληξε στον Κούμρια με το σουτ του τελευταίου να περνά άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν εκ νέου και στο 63′ έχασαν ακόμη μία ευκαιρία όταν ο Σιδηρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ ο Γιαντσίδης έπιασε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Χαβίλα να πέσει στην γωνιά του και να διώξει σε κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους και στην αντεπίθεση έχασαν ακόμη μία ευκαιρία όταν ο Γιαχνής έκανε την κεφαλιά ο Αρβανιτοζήσης έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 72′ ο Α.Ο.Ν έχασε ακόμη μία ευκαιρία από “αέρως” όταν ο Σιδηρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά ο Γιαντσίδης έκανε την καρφωτή κεφαλιά από την μικρή περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.
Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 75′ όταν ο Σιδηρόπουλος “χόρεψε” την δεξιά πλευρά των “κόκκινων” πάτησε περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Χαβίλα και μείωσε σε 3-1.

Σύσσωμη η ομάδα της Αναγέννησης αφιερώνει αυτή την νίκη στον Ντίνο Κατσάνακη ο οποίος αναχωρεί σε λίγες ημέρες για την Γερμανία για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Οι Συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΝΑΡΘΑΚΙ-

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Χαβίλας, Τριανταφύλλου, Ρούμπας, Μπούλαρι, Πατσιούρας, Κατσανάκης (68′ Μαλέσκα), Ζαγγανάς (78′ Κουκουτής), Μουτκανάς, Γιαχνής, Κούμρια (83′ Μανταλιάς), Γιάννης Αρβανιτοζήσης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΝΑΡΘΑΚΙ--3

Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Αποστολάκης, Καπετάνος (46′ Λάμπρου), Θάνος, Λελεντζής, Μπουλούτσος, Κατσικόπουλος, Μπακογιάννης, Μπούσιος (15′ λ.τ Τσούλης Δ.), Γιαντσίδης, Σιδηρόπουλος, Παλαμίδας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΝΑΡΘΑΚΙ--2