Στοίχημα: Παίρνει προβάδισμα η Μπαρτσελόνα

Απόψε ξεκινά το… κανονικό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς πλέον απέμειναν 8 ομάδες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι «μεγαθήρια». Τα προημιτελικά της διοργάνωσης μπαίνουν στη σέντρα με τις αναμετρήσεις Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ – Μονακό, με τα βλέμματα ασφαλώς να επικεντρώνονται περισσότερο στον αγώνα του Τορίνο. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Μπορεί το «διπλό» η Μπαρτσελόνα

Ξεκινάμε τις προβλέψεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για ένα απ’ τα πιο αμφίρροπα «ζευγάρια» της προημιτελικής σειράς, καθώς η φετινή Μπαρτσελόνα σε καμία περίπτωση δεν είναι άτρωτη (αποδείχτηκε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν), ενώ η Γιουβέντους έχει σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες, μάλιστα, συναντήθηκαν το 2015 στον τελικό, όπου οι Καταλανοί επικράτησαν 2-1. Οι Ιταλοί έρχονται απ’ την εντός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Κιέβο και έτσι διατήρησαν το +6 απ’ τη δεύτερη Ρόμα, ενώ στον προηγούμενο γύρο δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στην Πόρτο. Να σημειωθεί ότι η Γιούβε παραμένει αήττητη στα 21 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια, με την τελευταία της εντός έδρας ήττα να χρονολογείται τον Απρίλιο του 2013 από την Μπάγερν. Απ’ την άλλη, η Μπαρτσελόνα «έγραψε» έπος κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που ανέτρεψε ήττα 4-0, όμως απόψε πηγαίνει στο Τορίνο «στραπατσαρισμένη» απ’ την ήττα του Σαββάτου στη Μάλαγα (2-0). Στο -3 απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης πλέον οι μπλαουγκράνα, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι περισσότερο. Θεωρούμε ότι η Μπαρτσελόνα θα βγάλει εγωισμό, ποντάρουμε στο 2 DNB σε απόδοση 2.05.

Παίρνει αποτέλεσμα η Μέιντστοουν Γιουνάιτεντ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μάκλσφιλντ – Μέιντστοουν Γιουνάιτεντ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.05. Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση της Κόνφερενς Αγγλίας, με τους γηπεδούχους να έρχονται από εντός έδρας «βαριά» ήττα απ’ την Ντάγκεναμ (1-4). Κάπως έτσι, επέστρεψαν στις ήττες έπειτα από δύο σερί νίκες, σήμερα θα ήθελαν να βγάλουν αντίδραση κόντρα στη Μέιντστοουν Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, αλλά είναι ανεβασμένη. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ «τρέχουν» αήττητο 9 αγωνιστικών (6-3-0). Θα πάμε με το φορμάρισμα των φιλοξενουμένων, ποντάρουμε στο Χ2.

Άσσος για Ζομπαχάν

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ζομπαχάν – Μπανιονκόρ για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.91. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης. Έπειτα από τρεις αγώνες, η Ζομπαχάν μετράει 4 πόντους με ρεκόρ 1-1-1, έρχεται απ’ την πρώτη νίκη της, με 0-2 εκτός έδρας επί της Μπανιονκόρ, την οποία υποδέχεται σήμερα. Απ’ την άλλη, η ομάδα του Ουζμπεκιστάν είναι η πιο αδύναμη του ομίλου, μετράει 3/3 ήττες με επιμέρους σκορ 2-7, θεωρούμε ότι δύσκολα θα ανταποκριθεί σήμερα στο Ιράν. Πάμε με τον άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.