“Έχασε” έδαφος στην Νίκαια

Την ήττα γνώρισε η Δόξα Υπέρειας σήμερα το πρωί καθώς ο Παναγροτικός Νίκαιας επικράτησε με 4 – 1 στην έδρα του και «έπιασε» στη πρώτη δυάδα την Αναγέννηση Φαρσάλων και τη Βαμβακού.

Η ομάδα του Κώστα Τσιτσιούμη έμεινε στους 28 βαθμούς, ύστερα και από αυτή την αγωνιστική και ο Παναγροτικός Νίκαιας έφθασε τους 37 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 4′ μόλις λεπτό ο Ηλίας Παπακώστας εκτέλεσε κόρνερ για τους γηπεδούχους και ο συνήθης «ύποπτος» πλέον του Παναγροτικού, Αλέξης Τζατζάκης, με κεφαλιά σημείωσε το 1 – 0 για τη Νίκαια.

Στο 20′ λεπτό το ίδιο σκηνικό για τους γηπεδούχους ο Ηλίας Παπακώστας τροφοδότησε με κάθετη πάσα τον Αλέξη Τζατζάκη και ο τελευταίος με ιδανικό πλασέ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων.

Η ομάδα της Δόξας μπήκε ξανά στο παιχνίδι, καθώς μείωσε στο 35′ λεπτο σε 2 – 1 με τον Κώστα Κερμελίδη, ενώ στο 70′ λεπτό οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 3 – 1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λέανδρου Γκατζούλη.

Προς το τέλος του αγώνα τώρα, το σύνολο του Βασίλη Ταχτιντή διαμόρφωσε το τελικό σκορ με το γκολ του Χρήστου Πανδρεμένου, ενώ να σημειωθεί πως, στο 65′ λεπτό ο Αλέξης Τζατζάκης είχε και δοκάρι, καθώς σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας της Υπέρειας.

Η Δόξα Υπέρειας αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κερμελίδη στο 50′.

Η Σύνθεση

Παναγροτικός Νίκαιας (Βασίλης Ταχτιντής): Γρηγορίου, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Πανδρεμένος, Νικογιάννης, Σακελλαρίου, Ξιώνης (70′ Τσούλκας), Τσούντζουρας (46′ Τσούντζουρας), Φουρίκης (60′ Γκατζούλης), Παπακώστας, Τζατζάκης.

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Παπαδόπουλος Αντ., Ευθυμιάδης, , Τσιούρης Γ., Ντραμπάκουλος, Παπαδόπουλος Απ.(45′ Καλφόγλου), Τσακαβίτης, Τσακουρίδης, Κερμελίδης, Μαργαριτόπουλος, Ποτόσογλου, Γκατζόγιας (Τσιούρης Ν.)

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Κοτρώτσος, Τσατσαρώνης

Πηγή: arenalarissa.gr