Χτίζει σερί και κλειδώνει την παραμονή

Την Τρίτη σερί Νίκη πέτυχε ο Άρης Διλόφου ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 1-2 στην έδρα του Μυραικού. Το συγκρότημα του Τάκη Ρόφαλη έφτασε τους 17 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στη 10η θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι κιτρινόμαυρη μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 5′ λεπτό έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καρακώστας έκανε το σουτ και ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε την μπάλα με τα πόδια.

20 λεπτά αργότερα ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Σακελλαρίου έκλεψε την μπάλα από το χώρο της άμυνας και έπειτα από κούρσα και κάθετη πάσα ο Λεβέντης βρέθηκε σε πλεονεκτική  θέση και με πλασέ έκανε το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα οι άνθρωποι του Άρη διαμαρτύρονται εντόνως όταν ο Καρακώστας εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα έσκασε μέσα από την τελική γραμμή του τέρματος, όμως ο διαιτητής αναμέτρησης έδειξε παίζεται.

Ο Μυραικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 43 λεπτό, όταν έπειτα από διεκδικήσημη μπαλιά, η μπάλα έσκασε σε λακούβα και ξεγέλασε τον κίπερ Φουστάνα και ο Νέλι βρέθηκε μόνος του και με ωραίο πλασέ σε κενό τέρμα έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναπάρουν το προβάδισμα και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου  έχασαν σπουδαία διπλή ευκαιρία, αρχικά ο Λεωνίδας Βαΐτσης εκτέλεσε το φάουλ, ο Βασίλης Σουλιώτης έκανε την κεφαλιά από το ύψος της περιοχής ο αντίπαλος έδιωξε ενστικτωδώς στην επαναφορά και στην συνέχεια ο Ρούλης Βαΐτσης έστειλε με κοντινό πλασέ την μπάλα μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έχασε δύο ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα, αρχικά στο 65′ όταν το σουτ του Λεβέντης ‘έδιωξε ο κίπερ, ενώ στο 75ο λεπτό ο Λεωνίδας Βαΐτσης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο κίπερ να διώχνει με τα πόδια.

Το Χρυσό τέρμα για τον Άρη καταγράφηκε στο 93ο λεπτό, αρχικά ο Μπανιάς έκανε την σέντρα σουτ με τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ, την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαίτσης Λ. στην προσπάθεια του ο τερματοφύλακας να διώξει αυτή  χτύπησε στα σώματα των αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα και με τον Άρη να πετυχαίνει σπουδαία νίκη.

Σύνθεση

Άρης Διλόφου(Ρόφαλης): Φουστάνας, Σουλιλώτης Β., Ξυνογαλάς, Σακελλαρίου Κ., Χαμορούσος(65′ Μπανιάς), Μπουλούτσος, Συργκάνης, Βαίτσης Λ., Βαίτσης Ρ,, Καρακώστας, Λεβέντης