Αίθριος ο καιρός την Πέμπτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο, Πέμπτη. Πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βορειοδυτικά ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά το μεσημέρι -απόγευμα όποτε και είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 τοπικά στα ανατολικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρος, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα βόρεια το μεσημέρι- απόγευμα με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 ως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή 24/3 γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.