«Μίλησε» ο Κουτσόπουλος για τους Χαλκιάδες!

Χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Ηλίας Κουτσόπουλος στο μισάωρο του παιχνιδιού, ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων επικράτησε του Διογένη στην έδρα του για την 18η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄τοπικής κατηγορίας.

Με τη σημερινή νίκη λοιπόν, το συγκρότημα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου έφθασε τους είκοσι πέντε βαθμούς, ενώ από την άλλη, ο Διογένης έμεινε στους είκοσι οκτώ βαθμούς ύστερα και από αυτή την αγωνιστική.

Το γκολ που έκρινε και το ματς πέτυχε στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ηλίας Κουτσόπουλος με πλασέ, μετά από πάσα του Μητσόπουλου.

Μάλιστα, προς το τέλος του αγώνα οι Χαλκιάδες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως η μπάλα από τη κοντινή προβολή του Νιαβή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Διογένη. Έτσι, το 1 – 0 για τους γηπεδούχους έμεινε μέχρι τέλους.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Ραπτόπουλος, Μητσόπουλος, Μακρυγιάννης, Κυριάκου, Κουτσόπουλος, Αντωνιάδης, Μαμάτσας, Ψύρρας, Καραμπλής (90′ Στεφανίδης), Κονατσιώτης (60′ Νιαβής), Τσανάκας (70′ Ακρίβος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρονίκος, Τζήκας, Χατζής.

Πηγή: arenalarissa.gr