Βαθμό στα “Χ”ασομέρια…

Σε ένα πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες Ανθούπολη και Αναγέννηση Φαρσάλων ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1 – 1.

Έτσι οι “κόκκινοι” έπειτα από 18 αγωνιστικές, βρίσκεται στην τρίτη θέση με 34 βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης έλαβε χώρα στο 60′ και ανήκε στην Αναγέννηση όταν ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης πέρασε τον Σαρακατσάνη και πλάσαρε, όμως ο Τσαδήμος κατάφερε με τάκλιν να διώξει τη μπάλα πάνω στη γραμμή για την Ανθούπολη και να κρατήσει το μηδέν.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Παπακώστας ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή και κέρδισε πέναλτι, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βλησαρούλης ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Όσο ο χρόνος κυλούσε τίποτα δεν έδειχνε να αλλάζει και η Ανθούπολη “κρατούσε” ένα σπουδαίο “τρίποντο”, όλα αυτά όμως μέχρι το 93′ όταν έπειτα από σέντρα του Κοτάκου ο Τσαδήμος προσπάθησε να διώξει, όμως άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του με το 1 – 1 να είναι το τελικό σκορ και την Αναγέννηση να σώζει στην “εκπνοή” την… παρτίδα!

Οι άνθρωποι της Αναγέννησης εκφράζουν έντονα παράπονά αναφορικά με την διαιτησία της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Ανθούπολη (Βαγγέλης Δημόπουλος): Σαρακατσάνος, Σουπεκιώτης, Τσαδήμος, Βλησαρούλης, Κυπαρίσσης, Παυλίδης (60′ Παπακώστας), Ντουρουντάκης, Κόγιος (70′ Κυριακόπουλος), Γκουντουμάνης, Σπύρο, Σκορδίλης (80′ Καφανέλης).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Χαβίλας, Ζαγκανάς (46′ Κούρο), Μαλέσκα, Ρούμπας, Τριανταφύλλου, Πατσιούρας, Μουτκανάς (70′ Αρβανιτοζήσης Γ.), Κούμρια (70′ Κουκουτής), Αρβανιτοζήσης Γ., Κοτάκος, Γιαχνής

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Χασιώτης, Μπακαλμπάσης.