“Κουλουράκια” στην Υπέρεια…

Δίχως σκορ και νικητή ολοκληρώθηκε το τοπικό ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας ανάμεσα στην Δόξα Υπέρειας και τον Ατρόμητο Βαμβακούς στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής.

ΥΠΕΡΕΙΑ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-8679

Έτσι ο Ατρόμητος “έπιασε” στην πρώτη θέση την ομάδα του Μαυροβουνίου καθώς αμφότεροι έχουν από 37 βαθμούς, ενώ από την άλλη οι “αετοί” βρίσκονται στην 5η θέση με 28 πόντους.

Στην αρχή της αναμέτρησης​ η Δόξα έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 7′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Γκατζόγιας βρέθηκε απέναντι από τον Σακελλαρίου όμως το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου.

ΥΠΕΡΕΙΑ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-8677

Από το 15′ και έπειτα ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 18′ έκανε την πρώτη του “επίσκεψη” στα καρέ της Δόξας όταν έπειτα από όμορφη σέντρα από τα δεξιά ο Αζάς δεν κατάφερε να βάλει καλά την προβολή προ του εξουδετερωμένου Παπαδόπουλου.

Ενώ δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο πρώτο μέρος όταν η εκτέλεση φάουλ του Μακρή από τα όρια της περιοχής αρχικά κόντραρε στο τείχος και πέρασε μόλις άουτ.
Στο 25′ ο Αποστόλης Παπαδόπουλος εκτέλεσε το φάουλ όμως ο Αντώνης Παπαδόπουλος έδιωξε με τις γροθιές σε κόρνερ στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

ΥΠΕΡΕΙΑ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-8683

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος στο 50′ έχασε ακόμη μια ευκαιρία, όταν ο Αρσενόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

ΥΠΕΡΕΙΑ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-8674

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι δυο ομάδες αναλώθηκαν εκ νέου σε παιχνίδι κέντρου και “προστασίας” των μετόπισθεν, και η επόμενη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 70′ όταν αρχικά ο Τσακουρίδης πάτησε περιοχή έκανε και το δυνατό σουτ όμως ο Σακελλαρίου πετάχτηκε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Κερμελίδης έκανε την κεφαλιά έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

ΥΠΕΡΕΙΑ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-8668

Στα εναπομείναντα λεπτά οι δυο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως εκμεταλλευόμενες τα στημένα τους δίχως όμως να αλλάζει κάτι με την λήξη να τις βρίσκει να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Παπαδόπουλος Αντ., Ευθυμιάδης, Τσιούρης Ν., Ντραμπάκουλος, Παπαδόπουλος Απ., Τσακαβίτης, Τσακουρίδης, 30′ Γκατζόγιας (Κλιάφας Κ.) (62′ Τσιούνη), Κερμελίδης, Μαργαριτόπουλος, Ποτόσογλου.
Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Κεσέογλου, Βότσης, Μορφογιάννης, Μπερσιάνης, Ξυνογαλάς, Παπαδόπουλος Απ., Αζάς (83′ Τζιτζιφλής), Αρσενόπουλος Βαγγ. (77′ Ανδρεόπουλος), Μακρής, Βόπης.

ΥΠΕΡΕΙΑ - ΒΑΜΒΑΚΟΥ-8651