“Χ”ωρίς νικητή αλλά με παράπονα…

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς κοίταξε στα “μάτια” τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας και σε ένα παιχνίδι με τρομερό ρυθμό εναλλαγές σκορ και συναισθημάτων κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2 – 2 στην Νεάπολη.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης καθώς θεωρούν ότι δεν δόθηκε υπέρ τους πεντακάθαρο πέναλτι ενώ το γκολ της ισοφάρισης που δέχθηκαν είναι οφσάιντ.

ΗΡΑΚΛΗΣ Λ. - ΑΜΠΕΛΙΑ--3

Έτσι οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν τους 41 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση έπειτα από 24 αγωνιστικές.

Στα της αναμέτρησης οι “ερυθρόλευκοι” είδαν στο 3′ τον αρχηγό τους Νίκο Δενελάβα να αποχωρεί τραυματίας και στο 10′ βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Παρά το “στραβό” ξεκίνημα οι “ερυθρόλευκοι” ισορρόπησαν έκλεισαν καλά τους χώρους και προσπάθησαν να βγούνε μπροστά ώστε να πετύχουν την ισοφάριση.

Αυτό μπορεί να μην έγινε στο πρώτο ημίχρονο όμως με το “καλήμερα” της επανάληψης ο Λευτέρης Δενελάβας εκμεταλλεύτηκε την όμορφη σέντρα του Λέτσιου και με κοντινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Μάλιστα με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή με γκολ “ποίημα” του Λέτσιου ο οποίος έκανε την ατομική ενέργεια, είδε τον τερματοφύλακα του Ηρακλή εκτός θέσης και με με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ ανάμεσα από το κέντρο και την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας έτσι το 1 – 2 και φέρνοντας “τούμπα” την αναμέτρηση.

Ο Ηρακλής κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου στο 75′ σε μια φάση που ξεσήκωσε “θύελλα” διαμαρτυριών από πλευράς φιλοξενουμένων καθώς θεωρούν ότι ο σκόρερ του Ηρακλή είναι σε θέση οφσάιντ και ο βοηθός έχει λάθος τοποθέτηση στην συγκεκριμένη φάση.

ΗΡΑΚΛΗΣ Λ. - ΑΜΠΕΛΙΑ-

Παρά την ισοφάριση ο Ολυμπιακός πίεσε και έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Λέτσιο και Ευθυμιάδη να μην καταφέρνουν να σκοράρουν από θέση τετ α τετ.

Μάλιστα οι άνθρωποι της Αμπελιάς διαμαρτύρονται και για μη υπόδειξη πέναλτι για κράτημα μέσα στην περιοχή, πάνω στον Λευτέρη Δενελάβα στο 85′.

Η Σύνθεση

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Λευτέρης Καλογήρου): Μπράνος, Τολιόπουλος, Μιαρίτης Δ., Καραγγέλης, Δενελάβας Ν. (3′ λ.τ Ευθυμιάδης), Σκλαπάνης, Τσάνιος, Δενελάβας Ελ., Δεμίρης (85′ Σπαθαριώτης), Λέτσιος (85′ Παναγιωτόπουλος), Γιωργής.