Στοίχημα: «Κλειστό» παιχνίδι στη Μαδρίτη

Ολοκληρώνεται το «παζλ» των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει απόψε τα τελευταία δύο παιχνίδια της φάσης των «16». Τελειωμένη η πρόκριση της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Λεβερκούζεν, όλα «ανοιχτά» στο άλλο «ζευγάρι» ανάμεσα σε Μονακό και Μάντσεστερ Σίτι. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των αγώνων σε πραγματικό χρόνο, μέσω του livescore μας.

Με το Under 2.5 στο «Βιθέντε Καλδερόν»

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν, όπου επιλέγουμε το Under 2,5 σε απόδοση 2.20. Τυπική διαδικασία φαντάζει η σημερινή ρεβάνς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λεβερκούζεν. Οι «ροχιμπλάνκος» πέρασαν με 2-4 απ’ τη Γερμανία στο πρώτο παιχνίδι και σκέφτονται ήδη την κλήρωση των προημιτελικών, αφού για να μείνουν εκτός συνέχειας θα πρέπει να γίνουν… θαύματα. Έρχονται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα επί των Βαλένθια (3-0) και Γρανάδα (0-1), βρίσκονται στην 4η θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 52 πόντους, ακολουθεί σούπερ ντέρμπι με την 3η Σεβίλλη και δεν αποκλείεται σήμερα να πάνε… χαλαρά. Άλλωστε, η Ατλέτικο δεν έχει κανένα λόγο να ανεβάσει στροφές εναντίον της Λεβερκούζεν, η οποία είναι σε καθοδική πορεία, ερχόμενη από τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (0-1-3). Περιμένουμε παιχνίδι τυπικού χαρακτήρα, με χαμηλό τέμπο και ποντάρουμε στο Under 2,5.

Μπορεί το «διπλό» η Πλζεν

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μποέμιανς – Βικτόρια Πλζεν, όπου επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.00. Το παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι η Βικτόρια Πλζεν, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση και το -4 απ’ την κορυφή, χρειάζεται τη νίκη για να πλησιάσει την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας. Έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-0 επί της Σλόβαν Λίμπερετς, επιτυχία που την επανάφερε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα απ’ τη Σλάβια Πράγας (1-0). Στον αντίποδα, η Μποέμιανς έρχεται από τρεις σερί «λευκές» ισοπαλίες, δεν έχει νίκη στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (0-4-3), δε σκόραρε καν στις τελευταίες έξι! Εκτός έδρας η Πλζεν είναι αρκετά καλή, φέτος έχει χάσει μόνο στο ντέρμπι με τη Σλάβια, είναι ανώτερη ομάδα και μπορεί να το δείξει.

Με κάλυψη η Κατόλικα

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Κατόλικα – Φλαμένγκο, όπου επιλέγουμε τον 1 DNB σε απόδοση 2.02. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το εκτός έδρας 2-2 κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έκαναν νικηφόρα πρεμιέρα με 4-0 επί της Σαν Λορέντσο. Είναι σαφώς μεγαλύτερη η αναγκαιότητα της Κατόλικα για νίκη, προκειμένου να μπει στο «παιχνίδι» της πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ η Φλαμένγκο σίγουρα παίζει για δύο αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ευρεία νίκη 4-1 επί της Αντοφαγάστα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Χιλής, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, εντός έδρας είναι αξιόπιστοι σε διεθνές επίπεδο, θεωρούμε ότι μπορούν να κερδίσουν και σήμερα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.