«Ανάρτηση δασικών χαρτών» – ενημερωτική ημερίδα στα Φάρσαλα

Την Τρίτη, 7/3/2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ανάρτηση Δασικών χαρτών» που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Φαρσάλων και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δασών Νομού Λάρισας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας.

Την ενημερωτική ημερίδα συντόνισε η γεωπόνος του Δήμου, Παρασκευή Καλφούντζου.

Ομιλητές ήταν ο προϊστάμενος του Τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων της Διεύθυνσης Δασών Ν. Λάρισας Ωραιόπουλος Φίλιππος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας (Τ.Ε.Ε. ΠTKΔΘ) Γαργαβάνης Θεόδωρος και ο δασολόγος Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας Γρουσόπουλος Κων/νος (Ο εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας δεν προσήλθε λόγω έκτακτου γεγονότος).

ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΑΣ

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Φαρσάλων Δημήτρης Μπαμπανίκας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις από το κοινό οι οποίες απαντήθηκαν στο σύνολό τους από τους ομιλητές.
Παρόντες στην ημερίδα ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δασών Ν. Λάρισας Γεώργιος Στεργίου, οι αντιδήμαρχοι Σταύρος Πουλαράκης και Νίκος Τριανταφύλλου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, γεωπόνοι μελετητές, μηχανικοί, νομικοί, αγρότες κ.α.

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ-