Κοπή πίτας για τον γεωπονικό Σύλλογο ν. Λάρισας

Από τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Λάρισας ανακοινώνεται ότι σε χαρούμενη και αισιόδοξη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο χορός και η κοπή πίτας του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 στο “Εν Λαρίση”.

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και  απόλαυσαν την ευχάριστη βραδιά, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λάρισας κ. Κέλλας Χρήστος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού & Δια Βίου Μάθησης της Π.Ε. Λάρισας κ. Παιδής Αθανάσιος, ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γαβριήλ Νικόλαος, ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. κ. Γαρδικιώτης Μενέλαος, το Μέλος της Δ.Ε. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. κ. Γιοβαννόπουλος Ρήγας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας κ. Καλόγηρος Κωνσταντίνος & ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας κ. Γρουσόπουλος Κωνσταντίνος, οι οποίοι και απηύθυναν τους σύντομους εγκάρδιους χαιρετισμούς και τις ευχές τους στην εκδήλωση.

Χορός Γ.Σ.Λ. 2017 Φ.2

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Σοφολόγης Δημήτριος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, έκανε  ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του συλλόγου, αναφέρθηκε στις σημαντικότερες δράσεις, που έχουν δρομολογηθεί για το 2017, και ευελπιστώντας σε μια νέα εποχή ανάπτυξης έκλεισε τον λόγο του ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους με υγεία  &  επιτυχίες  στον γεωπονικό κλάδο αλλά και στην πρωτογενή παραγωγή γενικότερα.