“Αφεντικό” από νωρίς!

Παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο οι “μικροί” του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδος του Μουζακίου με σκορ 65 – 59 και να πάρουν το ροζ φύλλο σε ακόμη ένα ντέρμπι δείχνοντας ότι εκτός από ταλέντο και “δίψα” έχουν και ισχυρό χαρακτήρα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΣΦ - ΜΟΥΖΑΚΙ--3

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ομάδα του Σωτήρη Ρίζου να μπαίνει στα “κόκκινα” και παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση κατάφερε από την αρχή να επιβάλει τον δικό της ρυθμό και στα πρώτα 3′ βρέθηκε στο +10 (13 – 3).

Οι “μπλε” συνέχισαν το κρεσέντο τους και κατάφεραν ένα λεπτό πριν την λήξη του δεκαλέπτου να βρεθούν μπροστά με 17 πόντους 30 – 13, ενώ η λήξη της περιόδου τους βρήκε μπροστά με 30 – 13.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΣΦ - ΜΟΥΖΑΚΙ--2

Στης αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι αύξησαν και άλλο την “ψαλίδα” της διαφοράς τους και στο 3′ βρέθηκαν μπροστά με 21 πόντους (36 – 15).

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να μειώσουν σε 36 – 23 λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Εν τέλει οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Γυμναστικό να είναι μπροστά με 15 πόντους (44 – 29).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΣΦ - ΜΟΥΖΑΚΙ-

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα το Μουζάκι κατάφερε με δικό του 0 – 10 σερί να μειώσει την διαφορά στους πέντε (44 – 39), τρία λεπτά πριν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Οι “μπλε” αφυπνίστηκαν εκ νέου και “απάντησαν” με δικό τους σερί 13 – 2 με την λήξη του δεκαλέπτου να τους βρίσκει μπροστά με 16 πόντους (57 – 41).

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο κ. Σωτήρης Ρίζος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους μπασκετμπολίστες και ο Γυμναστικός πήρε ακόμη μια σπουδαία νίκη με σκορ 65 – 59.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΣΦ - ΜΟΥΖΑΚΙ--5

Τα Δεκάλεπτα: 30 – 13, 44 – 29, 57 – 41, 65 – 59,

Η Σύνθεση

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΣΦ - ΜΟΥΖΑΚΙ--4

Γ.Σ. Φαρσάλων (Σωτήρης Ρίζος): Αλεξόπουλος, Γιαννούλης Α., Βασιλείου, Λιούπης, Βαλαβάνης, Παραγάλας, Παπαγεωργίου, Ντίνος, Λούτας, Ζαχαρής, Γιαννούλης Χ., Τσιλούλης.