Το Κτήμα Οινογένεσις στα Φάρσαλα (ΦΩΤΟ)

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την “τύχη” να ζήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν χθες (22/02) στο εστιατόριο «Βασιλικός» στα Φάρσαλα όπου φιλοξενήθηκε ο οινολόγος και ιδιοκτήτης του κτήματος «Οινογένεσις» από τη Δράμα, Μπάκης Τσάλκος.

ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ-6735

Ο κ. Τσάλκος εξήγησε τους τρόπους οινοποίησης και την ιστορία του κτήματος καθώς επίσης και τον φιλοσοφία του επάνω στο κρασί στην πορεία του χρόνου. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το Κτήμα Οινογένεσις στη Δράμα, είναι επισκέψιμο από τους οινόφιλους και όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά, τον κόσμο του αμπελιού και του κρασιού.

ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ-6661

ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ-6676

ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ-6664

ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ-6665

Μέσα από την χθεσινή βραδιά γευσιγνωσίας το κοινό είχε την ευκαιρία να μάθει πώς να αναγνωρίζει και να απολαμβάνει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρασιού, όπως επίσης και να επιλέγει το κατάλληλο κρασί ανάλογα με την περίσταση και τις προτιμήσεις του γι’ αυτό το λόγο ιδιοκτήτης του “Βασιλικού” και Chef Βασίλης Βολιοτόπουλος είχε προτεινόμενα πιάτα για κάθε ένα από τα κρασιά του οινοποιείου κάνοντας ξεχωριστή την βραδιά.

ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ-6753

ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ-6672

ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ-6668

ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ-6678

ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ-6679

Στο τέλος της βραδιάς, ακολούθησε κλήρωση για μία Magnum φιάλη, Φεγγίτες λευκό (Ασύρτικο & Sauvignon Blanc) προσφορά της Κάβας Κωνσταντίνου στα Φάρσαλα.

ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΓΕΝΕΣΙΣ-6727

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Facebook Page του Βασιλικού.