Φίλοι παντού

Ένα από τα θετικά στοιχεία του Ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων είναι αυτό που λαμβάνει χώρα κάθε φορά που οι “Μυρμιδόνες” αγωνίζονται στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Ο κ. Μάκης Αντωνόπουλος υπεύθυνος του αγωνιστικού χώρου του Ιστορικού γηπέδου και επιστήθιος φίλος του Γενικού Αρχηγού των “κιτρινόμαυρων” κ. Παναγιώτη Θεοδώρου, συνέβαλε και προσέφερε τα μέγιστα ώστε οι συνθήκες διεξαγωγής του ημιτελικού ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Π.Ο. Ελασσόνας, να βρίσκονται σε πρότυπα και συνθήκες αντάξιες της πορείας και της Ιστορίας του Αχιλλέα.

Τους δυο άνδρες τους συνδέει εκτός από μακρά φιλιά και η κοινή ποδοσφαιρική πορεία τους στο ξεκίνημα τους στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΠΟΕ Κ-6473

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία των δύο με θέμα την κατάσταση και την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου για το εν λόγω παιχνίδι ο κ. Αντωνόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν από την πλευρά του ώστε να διεξαχθεί η αναμέτρηση κάτω από τις καλύτερες των συνθηκών, πράγμα το οποίο και επέτυχε… με την μοναδική παράκληση μιας αναμνηστικής εμφάνισης της ομάδος του Αχιλλέα.

Έτσι λοιπόν ο κ. Παναγιώτης Θεοδώρου εκ μέρους του Συλλόγου έκανε πράξη την επιθυμία του κ. Αντωνόπουλου χαρίζοντας ως ενθύμιο μια εμφάνιση και ένα λάβαρο.

Η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά τον κ. Αντωνόπουλο για την εξαιρετική τους συνεργασία.