Τον “ξεκόλλησε” ο Βούλγαρης στον “βούρκο”!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων δίχως να πιεστεί ιδιαίτερα πέρασε με το επιβλητικ 0 – 3 από την έδρα της Νέας Πολιτείας έχοντας “αντίπαλο” του και τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Με αυτό το “τρίποντο” το συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα έφτασε τους 51 βαθμούς, διατηρώντας το +12 από τον δεύτερο Δωτιέα Αγιάς και συνεχίζει να “κυνηγάει” εκτός από την κατάληψη της πρώτης θέσης και την απευθείας άνοδο δίχως την διαδικασία των μπαράζ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Βούλγαρης ο οποίος σημείωσε δυο τέρματα ενώ είχε συμμετοχή και στο τρίτο τέρμα.

Οι “Μυρμιδόνες” κατάφεραν να σκοράρουν από τα… “αποδυτήρια” καθώς μόλις στο 3′ ο Βούλγαρης άνοιξε λογαριασμό εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όμορφη πάσα του Παλάσκα και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό της Αστραπής.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γρήγορο τέρμα δεν έριξαν “στροφές” και συνέχισαν να “πυροβολούν” την εστία του Μπρέλλα όμως οι προσπάθειες των Μανιώτη στο 15′ και Περήφανου δέκα λεπτά αργότερα σταμάτησαν στο δοκάρι.

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο ο Αχιλλέας σκόραρε πολύ νωρίς και πάλι.

Αυτή την φορά στο 48′ οι Παλάσκας και Βούλγαρης συνδυάστηκαν άψογα, η μπάλα κατέληξε στον Λόλα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 0 – 2 “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Το “κερασάκι” στην “τούρτα” της αναμέτρησης το έβαλε από την “άσπρη βούλα” ο Βούλγαρης στο 87′ ο οποίος δεν αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Παλάσκας και πέτυχε έτσι το τελικό 3 – 0.

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος, Χασιώτης, Σιάρκος, Μηνάς, Μπατζέλας, Μπέτσης, Καλτσάς (80′ Ηλιούδης), Κυριάκος, Αλεξόπουλος (46′ Ραμάι), Φούντας (70′ Αλεξανδρής).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Περήφανος, Οικονόμου (60′ Καραμπούζης), Κακαζούκης, Κουμπούρας, Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Νάστας (76′ Τλούπας), Λόλας (70′ Ρέψης), Βούλγαρης, Παλάσκας.