“Κουλούρια” στο Στάδιο…

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ακαδημία Φαρσάλων και Ανθούπολη καθώς η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με 0 – 0.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ-6294

Έτσι οι κιτρινόμαυροι έπειτα από 15 αγωνιστικές βρίσκονται στην 8η θέση με συγκομιδή 18 πόντους.

Ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου σε συνδυασμό με την βροχή, δεν βοηθούσε σε καμία των περιπτώσεων να παιχτεί ποδόσφαιρο και έτσι οι δυο ομάδες αναλωνόντουσαν σε ένα παιχνίδι κέντρου με προσπάθειες αντεπιθέσεων.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ-6299

Η ομάδα του Αρίστου Παπαγεώργιου έχασε σπουδαία ευκαιρία να βρεθεί μπροστά στο σκορ όταν στο 30′ ο Τσιτσικλής “έσπασε” έξυπνα στον Χρόνη, αυτός πάτησε περιοχή έκανε και το πλασέ όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρήκε ελάχιστα την μπάλα με τα πόδια και αυτή κατέληξε κόρνερ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ-6282

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα η Ακαδημία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα όμως οι προσπάθειες των Χρόνη, Παπαγεωργίου και Καψιώχα δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μάλιστα η Ανθούπολη θα μπορούσε να προκαλέσει και το “έμφραγμα” στους κιτρινόμαυρους όμως Ευθυμιάδης είπε “όχι” σε τετ α τετ στο 90′ με το 0 – 0 να παραμένει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Η Σύνθεση

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ-6276

Ακαδημία Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Σπυρόπουλος, Δημακόπουλος (55′ Ζαφειρούλης) , Καψιώχας, Ζησόπουλος, Τσάτσος, Ψαρογιώργος, Καραγιάννης (46′ Πέτσας), Τσιτσικλής (65′ Παπαγεωργίου), Μισαηλίδης, Χρόνης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ-6281