Άρης και δεν είναι καλά!

Σε ένα παιχνίδι “ακατάλληλο για καρδιακούς” με “μυρωδιά” Πρέμιερ Λίγκ, πέντε τέρματα, ανατροπές σκορ και συναισθημάτων ο Άρης Διλόφου κατάφερε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης να πάρει ένα “χρυσό” τρίποντο με σκορ 3 – 2 κόντρα στους Λύκους Λάρισας και να “ξεκολλήσει” έτσι από τους πέντε βαθμούς και την προτελευταία θέση του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Με αυτή την νίκη ο “Θεός του πολέμου” έφτασε τους 8 βαθμούς προσπέρασε την Χαραυγή και βρίσκεται πλέον στην 11η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε στραβά για τον Άρη καθώς μόλις στο 20′ οι Λύκοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος τώρα οι παίκτες του κ. Ρόφαλη μπήκαν με το “μαχαίρι στα δόντια” και κατάφεραν μέσα σε έξι λεπτά να φέρουν “τούμπα” την αναμέτρηση.

Αρχικά στο 49′ ο Καρακώστας εκτέλεσε το φάουλ και ο Βασίλης Σουλιώτης με κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα “ίσια”.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και 2′ αργότερα έφτασαν κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Φουστάνα “έγλειψε” το δοκάρι και κατέληξε μόλις άουτ.

Εν τέλει στο 55′ ο Φουστάνας έκανε την σέντρα πίσω από τον χώρο του κέντρου η μπάλα κατέληξε στον Παναγιώτη Σουλιώτη και αυτός με πανέμορφο μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας έβαλε σε θέση “οδηγού” τον Άρη και έθεσε υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς!

Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να φέρουν εκ νέου το παιχνίδι στα “ίσια” με εύστοχχη εκτέλεση πέναλτι όταν στο 75′ ο Χαμορούσος ανέτρεψε τον αντίπαλο του μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Άρης παρά την ισοφάριση δεν το έβαλε κάτω και στο 83′ έχασε ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία, όταν το σουτ του Μπανιά μέσα από την περιοχή πέρασε μόλις άουτ.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο δίχως άλλες συγκινήσεις στο 93′ ο Λεωνίδας Βαΐτσης έκανε την κούρσα από τα δεξιά “έσπασε” την μπάλα, ο Μπανιάς δεν την βρήκε με την μια, αυτή κατέληξε στον Καρακώστα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ, πέτυχε το 3 – 2 και έστειλε τους ανθρώπους του Άρη στον “έβδομο ουρανό”.

Σύσσωμη η ομάδα του Άρη Διλόφου εύχεται καλή θητεία στο ποδοσφαιριστή της ομάδος Σπύρο Καραντάκη ο οποίος σε λίγες ημέρες αναχωρεί για την Κύπρο.

Η Σύνθεση

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Λεβέντης, Χαμορούσος, Σακελλαρίου Κ., Συργκάνης, Σουλιώτης Β., Καραντάκης (95′ Καρακικές), Μπουλούτσος, Φουστάνας Γ. (80′ Μπανιάς), Καρακώστας, Βαΐτσης Λ, Σουλιώτης Π. (88′ Σακελλαρίου Φ.).