Καλαγιάς – Γκουντάρας παρολίγο να πιαστούν στα χέρια για τους δασικούς χάρτες!

Η συζήτηση για τους δασικούς χάρτες χθες το μεσημέρι είχε άδοξο τέλος στο δημοτικό συμβούλιο Αγιάς, καθώς στην κυριολεξία στο παρά κάτι αποφεύχθηκε καυγάς και διαπληκτισμοί μεταξύ των δημοτικών συμβούλων.

Το ζήτημα ήρθε προς συζήτηση με πρωτοβουλία της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού η περιοχή του δήμου Αγιάς και ειδικά των παραλίων, αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα με τα δάση και τις καταπατήσεις.

Οι αναφορές όμως και σε παλαιότερα ιδιοκτησιακά ζητήματα που αφορούσαν τους τότε καποδιστριακούς δήμους της περιοχής, άναψαν τα αίματα μεταξύ του δημάρχου Αντώνη Γκουντάρα και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γρηγόρη Καλαγιά. Ο τελευταίος κατά τη διάρκεια φραστικής αψιμαχίας με το δήμαρχο, σηκώθηκε όρθιος και χτύπησε το χέρι στο τραπέζι, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Γκουντάρα που από την πλευρά του κατέβηκε από το έδρανο.

Κάποια στιγμή μάλιστα που μιλούσε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Γκουντάρας κατευθύνθηκε προς το μέρος του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Γρηγόρης Καλαγιάς και πάνω στην ένταση έσπασε κανάτες και ποτήρια που βρίσκονταν στα έδρανα !

Χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων που συγκράτησαν τους δύο άνδρες για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο καυγάς αναζωπυρώθηκε σε βαθμό που εκσφενδονίστηκαν και κάποια… ποτήρια!

Από τη συνεδρίαση, εξαιτίας της εξέλιξης, αποχώρησε η αντιδήμαρχος κα Χριστίνα Γιαννουλέα

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία η οποία κατέφθασε στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου. Οι πληροφορίες λένε ότι τα πνεύματα ηρέμησαν και το συμβάν έληξε χωρίς περαιτέρω κλιμάκωση σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή: www.thessaliatv.gr