“Ασταμάτητο τρένο” οι “μικροί”!!!

Δείχνοντας χαρακτήρα και προσωπικότητα οι “μικροί” του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων κατάφεραν να πετύχουν μια σπουδαία νίκη στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Άγιο Νέστορα Τρικάλων με σκορ 67 – 60.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΣΦ - ΝΕΣΤΩΡΑΣ

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να σκοράρουν κυρίως από μακρινά σουτ και το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τους παίκτες του Σωτήρη Ρίζου να βρίσκονται πίσω με τρεις πόντους (13 – 16).

Στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου και με ένα μίνι σερί 4 – 0 οι “μπλε” πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με 17 – 16, ενώ στα μισά της περιόδου και με επιμέρους σκορ 10 – 2 προηγούνταν με πέντε πόντους (23 – 18).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΣΦ - ΝΕΣΤΩΡΑΣ

Εν τέλει η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Γυμναστικό μπροστά με έξι πόντους (32 – 26).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν με επιμέρους σκορ 11 – 18 να περάσουν μπροστά με έναν πόντο (43 – 44).

Στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο οι “μικροί” έδειξαν ότι εκτός από ταλέντο διαθέτουν τόσο χαρακτήρα όσο και προσωπικότητα και παίζοντας πανέμορφο μπάσκετ κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο ροζ φύλλο με σκορ 67 – 60.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΣΦ - ΝΕΣΤΩΡΑΣ

Οι άνθρωποι του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ευχαριστούν θερμά τον κόσμο για την στήριξή του που βοήθησε την ομάδα να πετύχει αυτή την σπουδαία νίκη.

Η Σύνθεση

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΣΦ - ΝΕΣΤΩΡΑΣ

Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων (Σωτήρης Ρίζος): Αλεξόπουλος, Γιάννουλης Αγγ., Λιούπης, Ντίνος, Βαλαβάνης, Μπακαλόπουλος, Λούτας, Γιάννουλης Χρ., Βασιλείου, Παπαγεωργίου, Παραγάλας, Τσιλούλης.