Χαρακόπουλος: Ούριος άνεμος στα πανιά της ΝΔ

«Επειδή θέλω να σας κοιτάζω στα μάτια και την επομένη των εκλογών θέλω να ξέρετε ότι για να βγούμε από την κρίση χρειάζεται σχέδιο, επιμονή και υπομονή. Και μεν σχέδιο διαθέτει η Νέα Δημοκρατία. Επιμονή έχει αποδείξει ότι διαθέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα χρειαστεί, όμως, και υπομονή από τον κόσμο γιατί θαύματα δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Και, δυστυχώς, όσο οι σημερινοί κυβερνώντες καθυστερούν να φύγουν, τόσο περισσότερο υπονομεύουν το μέλλον της χώρας».

Τα παραπάνω τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος χαιρετίζοντας την εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων, στην οποία είχαν κληθεί να μιλήσουν ο αν. τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, βουλευτής Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης και ο αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ κ. Γιάννης Καλλιάνος.

Ο Θεσσαλός πολιτικός καλωσόρισε στα Φάρσαλα τον «συνάδελφο Κώστα Καραγκούνη που μαζί –αυτός από τον Τομέα Δικαιοσύνης και εγώ από τον Τομέα Δημόσιας Τάξης- υπηρετούμε “το δόγμα Νόμος και Τάξη” που για τη ΝΔ είναι βασική προϋπόθεση για μια ευνομούμενη πολιτεία. Αλλά και τον άρτι προσχωρήσαντα μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο. Εκτός από τον Νίκο Καντερέ έχουμε πλέον και δεύτερο επώνυμο μετεωρολόγο στην παράταξη. Όπως αντιλαμβάνεστε οι προσχωρήσεις δείχνουν ότι ο καιρός είναι αίθριος για την ΝΔ, πνέει ούριος άνεμος στα πανιά της».

Μάξιμος-ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων 2

Μην υποτιμάτε την οργή των αγροτών…

Ο πρώην υπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα αγροτικά λέγοντας τα εξής: «Εδώ από τα Φάρσαλα θέλω να απευθυνθώ στην ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και να τους πω ότι κάνουν λάθος αν υποτιμούν την αγανάκτηση των αγροτών θεωρώντας ότι οι φετινές αγροτικές κινητοποιήσεις δεν έχουν το εύρος άλλων χρονιών. Μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα παραίτησης σε πολλούς αγρότες, καθώς θεωρούν ότι τίποτα δεν έχουν να περιμένουν από αυτή την κυβέρνηση, ωστόσο, η απογοήτευση είναι μεγάλη και θα εκφραστεί στην κάλπη όταν έρθει η ώρα. Εξαπάτησαν τους αγρότες με ψεύτικες υποσχέσεις και η ώρα του λογαριασμού φτάνει».

Νωρίτερα, ο κ. Χαρακόπουλος με αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από το θάνατο του Μιλτιάδη Έβερτ, στη μνήμη του οποίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή από την πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ κ. Μαργαρίτα Γκότη, αναφέρθηκε στην γνωριμία του και τη θητεία του δίπλα στον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ: «Ο Έβερτ ανήκε στην καραμανλική σχολή. Ήταν άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων. Εξ ου και το προσωνύμιο του “μπουλντόζα” που του αποδόθηκε. Ξεχώριζε για το ήθος του –δεν υπήρξε καμιά σκιά στην πολύχρονη διαδρομή του- αλλά και για την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητά του. Η παρακαταθήκη του είναι πολύτιμη για όλους μας».