Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό!

Παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων με σκορ 86 – 73 και να επιστρέψει έτσι στις νίκες έπειτα από διάστημα τριών αγωνιστικών.

ΓΣΦ - ΑΓΣΙ--9

Έτσι το συγκρότημα του κ. Θρασύβουλου Λιάγκα έφτασε τους 23 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση της Γ Εθνικής κατηγορίας.

ΓΣΦ - ΑΓΣΙ--8

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να σκοράρουν αμφότερες και να πηγαίνουν πόντο – πόντο και εν τέλει η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τον Γυμναστικό μπροστά με τρεις πόντους (19 – 16).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τώρα η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαιτέρα με τον Γυμναστικό να συνδέεται συνεχώς με το αντίπαλο καλάθι όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν τον τρόπο να παραμένουν κοντά στο σκορ, ενώ τέσσερις φορές η αναμέτρηση ήταν στην απόλυτη ισοπαλία.

ΓΣΦ - ΑΓΣΙ-

Η τελευταία φορά ήταν ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες με σκορ 40 – 40.

Ο Γυμναστικός “έτρεξε” ένα μίνι σερί 4 – 0 και πήγε στα αποδυτήρια όντας προηγούμενος με 44 – 40.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι “μπλε” μπήκαν “αφηνιασμένοι” στο παρκέ και με “μπροστάρηδες” επιθετικά τους Φάνη Παπακώστα και Γιώργο Φούντα και έχοντας ως “όπλο” τους την “σκληρή” άμυνα  ξεκίνησαν να αυξάνουν την υπέρ τους διαφορά η οποία 6′ και 20” πριν την λήξη του δεκάλεπτου έφτασε για πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο (55 – 43).

ΓΣΦ - ΑΓΣΙ--3

Ο Γυμναστικός δεν άφησε το πόδι από το “γκάζι” και 2 μίση λεπτά πριν την λήξη πέρασε μπροστά με δεκαπέντε πόντους (66 – 51).

Εν τέλει η λήξη της περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους προηγούμενους με σκορ 70 – 56.

Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του κ. Λιάγκα συνέχισαν να έχουν το “πάνω χέρι” της αναμέτρησης και με τον Φάνη Παπακώστα να συνεχίζει να “φορτώνει” το αντίπαλο καλάθι με πόντους κατάφερε 4′ πριν το τέλος να στείλει την διαφορά στον μέγιστο βαθμό της όταν έπειτα από εύστοχο τρίποντο του Ντίνου πέρασε μπροστά με 18 πόντους (82 – 64).

ΓΣΦ - ΑΓΣΙ--4

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν την υπέρ τους διαφορά και κατάφεραν να πανηγυρίσουν έτσι την δέκατη νίκη τους σε 15 αναμετρήσεις στην Γ Εθνική κατηγόρια.

Τα Δεκάλεπτα: 19-16, 44-40, 70-56, 86-73

Οι Συνθέσεις

ΦΑΡΣΑΛΑ (Λιάγκας): Παπακώστας 26 (1), Φούντας 18 (4), Ντόνας 4, Ίλτσογλου 6, Αναγνωστόπουλος Χ. 11 (2), Αναγνωστόπουλος Γ. 14, Μακρής 2, Ντίνος 5 (1), Τσιλούλης, Λούτας.

ΓΣΦ - ΑΓΣΙ--6

ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης): Γεωργίου 7 (1), Μπαρτζώκας 15, Τζήμας 2, Καρασίμος 9, Μάκης 8, Πρέντζας 10 (3), Αυγερινός 22 (5), Καννής, Φϊλιος.

ΓΣΦ - ΑΓΣΙ--5