Πάμε στοίχημα: Με Πόρτο και PSV (video)

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο κουπόνι του Σαββάτου (04/02). Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει έξι συνολικά παιχνίδια, τόσο από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όσο και από το μπασκετικό, σε άκρως ελκυστικές αποδόσεις. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα!

Διπλό η PSV

Ξεκινάμε με το παιχνίδι Αλκμάαρ – Αϊντχόφεν, στο οποίο θα πάμε με το Διπλό σε απόδοση 1.90. Έμεινε στο παιχνίδι Κυπέλλου και την πρόκριση στα ημιτελικά η Αλκμάαρ, που παρουσιάστηκε χωρίς ενέργεια και καθαρό μυαλό στο εκτός έδρας απαιτητικό παιχνίδι με τη Φίτεσε την περασμένη εβδομάδα (2-1). Δεύτερη διαδοχική απαιτητική έξοδος για την Αϊντχόφεν, από την άλλη, που κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να περάσει απ’ την έδρα της Χέρακλες την περασμένη εβδομάδα (1-2). Η PSV δεν έχει περιθώρια για γκέλες, οφείλει να κάνει μόνο νίκες, να πάρει τα ντέρμπι και να ελπίζει ότι δεν είναι πολύ αργά για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, τον μοναδικό στόχο που της έχει απομείνει. Θα τη στηρίξουμε σήμερα.

Κερδίζει η Πόρτο

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Πόρτο – Σπόρτινγκ, στην οποία η επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.00. Αήττητη εδώ και 16 αγωνιστικές παραμένει στο πρωτάθλημα η Πόρτο, στις οποίες σημείωσε έντεκα νίκες και πέντε ισοπαλίες. Η τελευταία φορά που γνώρισε την ήττα χρονολογείται στις 28 Αυγούστου από την αποψινή αντίπαλό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2-1 εκτός έδρας). Παράλληλα, στις δέκα συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έχουν δώσει φέτος οι «δράκοι» για την ίδια διοργάνωση σημείωσαν εννέα νίκες και μία ισοπαλία (23-6 τα γκολ). Μπορούν να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο σήμερα.

Προβάδισμα η Βιτορούλ

Περνάμε στο παιχνίδι Ντιναμό Βουκουρεστίου – Βιτορούλ, όπου θα επιλέξουμε με 2 DNB σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Τη δεύτερη ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια της υπέστη η Ντιναμό την προηγούμενη αγωνιστική, με 3-1 εκτός έδρας από την Ιάσι. Από την άλλη πλευρά, η Βιτορούλ παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Έφτασε στους 42 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης! Μπορεί να συνεχίσει και σήμερα με ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε.

Νίκη για Βαλένθια

Η επόμενη πρόταση έρχεται από το παιχνίδι Βαλένθια – Έιμπαρ, στο οποίο θα πάμε με τον Άσσο, σε απόδοση 1.91. Να μετατρέψει σε «κακή παρένθεση» την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο «Γκραν Κανάρια» θέλει η Βαλένθια, προκειμένου να διατηρήσει την καλή ψυχολογία της τελευταίας περιόδου. Το ατυχές 3-1 πήρε τη σκυτάλη από τις διαδοχικές νίκες επί των Εσπανιόλ (2-1) και Βιγιαρεάλ (0-2), με τις «νυχτερίδες» να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Έιμπαρ, με τη σειρά της, έρχεται από το νικηφόρο 3-1 επί της Λα Κορούνια, που τη διατήρησε στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Ήταν η δεύτερη νίκη για τους Βάσκους στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (στις 15/01 έφυγαν με το 2-3 από την έδρα της Χιχόν), όμως αυτές οι δύο νίκες είναι και οι μοναδικές της στην τελευταία επτάδα αγώνων πρωταθλήματος (2-2-3). Η Βαλένθια έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς και πιστεύουμε ότι θα εκμεταλλευτεί την έδρα της σήμερα.

ΚΠΡ με κάλυψη

Μεταφερόμαστε στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και το ματς Μπλάκμπερν – ΚΠΡ, με την επιλογή μας να είναι το 2 DNB σε απόδοση 2.28. Μετά την εντός έδρας νίκη με 1-0 που πανηγύρισε κόντρα στη Νιούκαστλ στις 2 Ιανουαρίου η Μπλάκμπερν σημείωσε μία ισοπαλία και δύο ήττες για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Κόιλι μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπέρμιγχαμ (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ίπσουϊτς (3-2 εκτός έδρας) και Λιντς (2-1 εντός έδρας). Από την άλλη, χωρίς νίκη παραμένει η ΚΠΡ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Αφού επικράτησε των Γουλβς (2-1 εκτός έδρας), Ίπσουϊτς (2-1 εντός έδρας) και Ρέντινγκ (1-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Χόλογουεϊ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Φούλαμ (1-1 εντός έδρας) και Νιούκαστλ (2-2 εκτός έδρας), ενώ στο ενδιάμεσο αυτών δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπέρτον Άλμπιον (2-1 εντός έδρας). Σήμερα έχει την ευκαιρία να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και θα τη στηρίξουμε.

Προσεκτικές Ομπραντόιρο και Μανρέσα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το ματς Ομπραντόιρο – Μανρέσα, στο οποίο θα πάμε με το Under 78.5 πόντους στο ημίχρονο, σε απόδοση 1.85. Οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη, η Ομπραντόιρο για να πάρει διαφορά δύο νικών από την τελευταία θέση, η Μανρέσα για να «πιάσει» βαθμολογικά την αντίπαλό της και να την ξεπεράσει αν τυχόν νικήσει με διαφορά άνω των τεσσάρων πόντων. Το παιχνίδι αναμένεται νευρικό με πολλά λάθη και χαμηλό σκορ. Άλλωστε αναμετρώνται οι δύο χειρότερες επιθέσεις της λίγκας, η Ομπραντόιρο σκοράρει 73.8 πόντους ανά αγώνα και η Μανρέσα σκοράρει 71.3 πόντους ανά αγώνα (έχουν αφαιρεθεί οι πόντοι τους από τις παρατάσεις, μία για Ομπρα, δύο για Μανρέσα). Στον πρώτο αγώνα το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά και έφτασε τους 160 πόντους λόγω της παράτασης. Σήμερα παίζεται το Under 157.5 αλλά είναι προτιμότερο να επιλέξουμε το Under 78.5 του πρώτου ημιχρόνου διότι οι ομάδες θα μπουν προσεκτικά στον αγώνα και έπειτα, αν χρειαστεί, θα εντείνουν τις προσπάθειες, για μια ενδεχόμενη ανατροπή ή ένα μεγάλο τέταρτο δεκάλεπτο με πολλές βολές. Επιλογή λοιπόν το Under 78.5 του πρώτου ημιχρόνου.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της ημέρας. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ετοίμασε το κορυφαίο στοιχηματικό site, προβλέψτε σωστά το ημίχρονο/τελικό στα ματς του βίντεο και κερδίστε 50€ για online στοιχηματισμό!