ΑΣΕΠ: Παρατείνεται έως 15 Φεβρουαρίου η προθεσμία για τις αιτήσεις πρόσληψης σε φορείς του υπουργείου Υγείας

Έως τις 15 Φεβρουαρίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην προκήρυξη 7Κ/2016 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για 1.666 προσλήψεις, με σειρά προτεραιότητας, σε φορείς του υπουργείου Υγείας (νοσοκομεία, ΕΟΦ), ενώ νέα παράταση δόθηκε για τις προκηρύξεις 5Κ/2016 και 6Κ/2016.

Αντίστοιχα, παρατείνεται έως τις 20 Φεβρουαρίου η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων της προκήρυξης 7Κ/2016, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ.

Έως και την προσεχή Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου δόθηκε παράταση για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη 5Κ/2016 (ΦΕΚ 12/21-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για 80 προσλήψεις, με σειρά προτεραιότητας, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΑΕ. (ΕΥΑΘ ΑΕ).

Για την προκήρυξη 6Κ/2016 (ΦΕΚ 13/21-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για 93 θέσεις τακτικού προσωπικού, κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) του υπουργείου Υγείας, η αντίστοιχη προθεσμία λήγει την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, παρατείνεται και για τις δύο ανωτέρω προκηρύξεις μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Οι παρατάσεις δόθηκαν λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των υποψηφίων για τις τρεις προκηρύξεις, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ το οποίο, όπως ενημερώνει, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ενίσχυσης της υποδομής του πληροφοριακού συστήματός του «και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ολοκλήρωσής τους στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα».

«Δέσμευση του ΑΣΕΠ αποτελεί η διασφάλιση της συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων υποψηφίων στις ανωτέρω προκηρύξεις», διαβεβαιώνει σε σχετικό Δελτίο Τύπου.