Τον «λύγισαν» οι «γκρι»…

Την ήττα με σκορ 72 – 57 δέχθηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων στο ντέρμπι με την ομάδα της Ελίμειας στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στην Γ Εθνική κατηγορία.

Οι «μπλε» έχουν πολλά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης Θεοδώρου και Κοϊμτζόγλου καθώς θεωρούν πως με τις αποφάσεις τους υπήρχε ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος.

Στα της αναμέτρησης οι παίκτες του κ. Λιάγκα μπήκαν στο παρκέ απόλυτα συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου τους βρήκε μπροστά με 10 πόντους (12 – 22).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την αναμέτρηση και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια όντας μπροστά με δυο πόντους (32 – 30).

Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι συνέχισε να είναι ντέρμπι με το σκορ να παραμένει χαμηλά και τις δυο ομάδες να πηγαίνουν συνεχώς πόντο πόντο και το προβάδισμα να αλλάζει «χεριά».

Εν τέλει το δεκάλεπτο έκλεισε με την ομάδα της Ελίμειας να βρίσκεται μπροστά με 4 πόντους (45 – 41).
Στο τελευταίο και κρίσιμο δεκάλεπτο το δίδυμο Θεοδώρου και Κοϊμτζόγλου έδωσε τέσσερις!!! τεχνικές ποινές υπέρ της Ελίμειας ενώ σφύριζε με χαρακτηριστική άνεση και ευκολία φάουλ υπέρ των γηπεδούχων.

Όπως είναι λογικό αυτή η κατάσταση αποσυντόνισε πλήρως το πλάνο και το μυαλό των «μπλε» οι οποίοι δέχθηκαν την ήττα με σκορ 72 – 57.

Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ο οποίος έπειτα από 13 αναμετρήσεις βρίσκεται στην 4η θέση με 22 βαθμούς και πλέον άπαντες στο «στρατόπεδο» των «μπλε» συγκεντρώνονται στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα των Τιτάνων Παλαμά την ερχόμενη Κυριακή 29/1.

Τα Δεκάλεπτα: 12 – 22, 32 – 30, 45 – 41, 72 – 57.

Οι Συνθέσεις

ΕΛΙΜΕΙΑ (Καραγιαννίδης): Μαδίκας, Μαλούτας 11 (1), Βλάχος 22 (1), Τσαμπούρης 4, Κατσέλας 3 (1), Τσαούσης 9 (1), Μαλλιούρας 2, Μακρής 5 (1), Νικολάου 16 (1)

Γ.Σ.ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Λιάγκας): Παπακώστας 14, Ίλτσογλου 4, Αναγνωστόπουλος Χ. 10 (4), Ντόνας 11 (2), Αναγνωστόπουλος Γ. 13 (3), Μακρής, Φούντας 5, Κούργιας.