στοίχημα: Δε χάνει η Τότεναμ (video)

Σάββατο σήμερα με το κουπόνι να περιλαμβάνει πλήθος αγώνων. Έξι από αυτούς έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, πέντε από το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου και έναν από του μπάσκετ. Πάμε αμέσως να δούμε τα προγνωστικά για στοίχημα που προτείνει το Betarades.gr.

Παίρνει αποτέλεσμα η Τότεναμ

Η πρώτη επιλογή είναι το Χ2 σε απόδοση 1.81 στο παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ. Ακόμα ένα ισχυρό πλήγμα στην προπονητική του αξία δέχθηκε την περασμένη Κυριακή ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τη Σίτι να φεύγει από το «Γκούντισον Παρκ» με τέσσερα γκολ στο… κεφάλι. Θυμίζουμε ότι αυτό ήταν το τρίτο ματς στη φετινή σεζόν, στο οποίο οι «πολίτες» δέχονται τέσσερα γκολ, μετά το 4-2 από τη Λέστερ για το πρωτάθλημα και το 4-0 από την Μπαρτσελόνα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην 4η θέση του πίνακα έχουν υποχωρήσει οι «πολίτες». Η Τότεναμ, από την πλευρά της, έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι και με στόχο να ανοίξει στο +6 τη διαφορά από τη σημερινή της αντίπαλο 18 βαθμούς έχουν βάλει στο… σακούλι τα «σπιρούνια» στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, κερδίζοντας Χαλ (3-0), Μπέρνλι (2-1), Σαουθάμπτον (1-4), Γουότφορντ (1-4), Τσέλσι (2-0) και Γουέστ Μπρομ (4-0).

Προβάδισμα η Έλτσε

Συνεχίζουμε με Β Ισπανίας και το Χ2 σε απόδοση 2.15 στο ματς Βαγιεκάνο – Έλτσε. Διατηρήθηκε η μέτρια εικόνα της Βαγιεκάνο και στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στη Σεβίλλη Β. Μάλιστα, οι Σεβιγιάνοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Εμπάρμπα να σώζει το βαθμό στο 87′. Χωρίς νίκη οι Μαδριλένοι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), συνεχίζουν να «φλερτάρουν» με τη ζώνη του υποβιβασμού. Μουντό το κλίμα και στις τάξεις της Έλτσε, καθώς το ατυχές 2-1 του «Κάρλος Ταρτιέρε» ήρθε να… κολλήσει στο ατυχές 2-3 από την Κάντιθ της προπερασμένης αγωνιστικής. Ο κόουτς Τορίλ αναμένεται να τονώσει σήμερα την επιθετικότητα της ομάδας, με την Έλτσε να μετρά μόλις μία νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων πρωταθλήματος (1-1-3).

Άσσος από την Μπουντεσλίγκα

Επόμενη πρόταση, ο Άσσος σε απόδοση 2.08 στον αγώνα Βόλφσμπουργκ – Αμβούργο. Τη μάχη της για αποφυγή του υποβιβασμού στη χαμηλότερη κατηγορία συνεχίζει η Βόλφσμπουργκ, καθώς με τους 16 βαθμούς που συγκέντρωσε μετά το πέρας ισάριθμων αγωνιστικών βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Χέρτα (3-2 εντός έδρας) και Μπάγερν Μονάχου (5-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Ισμαέλ επικράτησε των Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-0 εντός έδρας) και Γκλάντμπαχ (2-1 εκτός έδρας) στο πρωτάθλημα. Στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα το Αμβούργο σημείωσε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, παραμένοντας ωστόσο στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Γκίσντολ επικράτησε των Ντάρμσταντ (2-0 εκτός έδρας), Άουγκσμπουργκ (1-0 εντός έδρας) και Σάλκε (2-1 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Χόφενχαϊμ (2-2 εκτός έδρας) και Βέρντερ Βρέμης (2-2 εντός έδρας). Παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μάιντς (3-1 εκτός έδρας). Στις οχτώ συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι «δεινόσαυροι» για την ίδια διοργάνωση πανηγύρισαν μόλις μία νίκη.

Κερδίζει η Γαλατά

Περνάμε στην Τουρκία και το Διπλό σε απόδοση 2.10 στον αγώνα Καρντεμίρ Καραμπόκ – Γαλατασαράι. Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εικόνα της κόντρα στην Ακίσασπορ, ωστόσο η Καραμπόκ πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, επικρατώντας με 1-0 της αντιπάλου της. Ξεκίνημα με το δεξί στο 2017 για το συγκρότημα του Ιγκόρ Τούντορ, που έβαλε παράλληλα τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα, όπου μετρούσε τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Νικηφόρα πέρασε την προηγούμενη αγωνιστική από το Ικόνιο η Γαλατασαράι, από την πλευρά της, επικρατώντας με 0-1 της Κόνιασπορ. Αντάξια των περιστάσεων κόντρα σε μια δυνατή αντίπαλο, είχε τον έλεγχο του αγώνα και με τέρμα του Σαριόγλου στο 51’ κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση των τριών βαθμών. Συνέχεια στις επιτυχίες για την “τσιμ μπομ” που συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές αήττητη μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Μπορεί η Λεόν

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο Άσσος σε απόδοση 2.05 στην αναμέτρηση Λεόν – Πούμας. Έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν με την απογοητευτική εντός έδρας ήττα 4-2 από την Πατσούκα, η Λεόν επέστρεψε στις νίκες με το εκτός έδρας 0-1 επί της Νεκάξα, το προηγούμενο Σάββατο. Έχοντας βάλει ένα τέλος στις τέσσερις διαδοχικές της ήττες, θέλει να επαναλάβει ένα αήττητο σερί, σαν εκείνο που την έφερε στα πλέι οφ της περασμένης σεζόν. Από την άλλη, το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν πανηγύρισε η Πούμας, που επικράτησε εντός έδρας της Κρουζ Αζούλ (1-0), στο ντέρμπι της πόλης. Αυτή η νίκη έφερε την ομάδα του Φρανσίσκο Παλένσια πάνω από την Λεόν, σε διαφορά τερμάτων, όμως θα πρέπει να βελτιώσει την εκτός έδρας παρουσία της, εάν θέλει να διατηρήσει ή και να διευρύνει το προβάδισμα αυτό, καθώς έχει κερδίσει μόλις στα τρία από τα 16 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Στηρίζουμε Τρίκαλα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το ματς Τρίκαλα – Άρης, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +6.5 πόντων των γηπεδούχων, σε απόδοση 1.85. Σήμερα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος της λίγκας και είναι προφανές ότι η ομάδα των Τρικάλων δύσκολα θα «ξεμπερδέψει» με την υπόθεση παραμονή διότι ανήκει στο γκρουπ των πέντε ομάδων που διατηρούν ρεκόρ 4-9 και απέχουν μία νίκη από την ουραγό Δόξα. Υποδέχεται λοιπόν τον τέταρτο Άρη, από τον οποίο είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα με 75-65, και η ομάδα των Τρικάλων μπορεί να νιώθει «τυχερή» διότι πετυχαίνει τον Άρη σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Ο Άρης ήταν κακός στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ήταν κακός εντός με τη Νίμπουρκ, απαράδεκτος στον αγώνα με την Φρανκφούρτη από την οποία ηττήθηκε και ευτυχώς για τον Πρίφτη και τους παίκτες του, στον ημιτελικό του κυπέλλου η ομάδα «σώθηκε» από το πάθος και τις προσπάθειες του Κάμινγκς στο τελευταίο δίλεπτο. Πολλές φορές μία διακοπή, έστω μίας εβδομάδας, δημιουργεί διαφορετικά δεδομένα από πριν αλλά σήμερα θα πάμε με την ομάδα των Τρικάλων που άφησε πολύ καλή εικόνα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου και γενικά στην έδρα της είναι αρκετά καλή. Επιλογή λοιπόν η ομάδα των Τρικάλων με το πλεονέκτημα των 6.5 πόντων.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια του Σαββάτου. Παρακάτω, δείτε το βίντεο που έχει ετοιμάσει το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ, προβλέψτε σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων και κερδίστε 70€ για να παίξετε στοίχημα!