Μάξιμος: Το 2017 να είναι χρονιά πολιτικής αλλαγής!

«Εύχομαι το 2017 να είναι το έτος επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Όλοι, σοφότεροι πλέον μετά από τόσες ανώφελες περιπέτειες, να χαράξουμε μια νέα πορεία με γνώμονα την αλήθεια και τον ρεαλισμό. Προϋπόθεση, όμως, γι’ αυτό είναι το 2017 να είναι χρονιά πολιτικής αλλαγής. Της αλλαγής που τόσο ανάγκη έχει η χώρα για να βγει από το τέλμα που καθημερινά βυθίζεται από τις αδιέξοδες πολιτικές της κυβέρνησης». Τα παραπάνω τόνισε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτης, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά τη διάρκεια επαφών του με πολίτες των Φαρσάλων, όπου βρέθηκε για να ανταλλάξει ευχές για το νέο έτος.

Ο Θεσσαλός πολιτικός σημείωσε ότι «χάθηκαν δυο ολόκληρα χρόνια με πειραματισμούς και ενώ η χώρα έβγαινε τον Δεκέμβρη του 2014 από τα μνημόνια, σήμερα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετά το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο οδεύουμε προς τέταρτο! Μόνη διέξοδος για την έξοδο από την κρίση είναι η “Συμφωνία Αλήθειας” του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είναι από τους πολιτικούς πουν λένε λιγότερα από αυτά που θα κάνουν, και ορθά γιατί ο κόσμος έχει χορτάσει από μεγάλα λόγια και κούφιες υποσχέσεις, όπως αυτές του ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων του».

Τον κ. Χαρακόπουλο συνόδευαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ κ. Χρήστος Καπετάνος, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων της ΝΔ κ. Μαργαρίτα Γκότη και στελέχη της παράταξης στην επαρχία.