Πρωταθλητής χειμώνα και τα ρεκόρ «τρέχουν»!!!

Το νέο έτος το οποίο βρίσκεται… προ των «πυλών» θα βρει τον Αχιλλέα Φαρσάλων πρώτο στο πρωτάθλημα της ΑΕΠΣΛ κατηγόριας και με τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα» στο «τσεπάκι» του!.

Οι «Μυρμιδόνες» του Τάκη Παραφέστα έχουν συγκεντρώσει 39 βαθμούς σε 15 αναμετρήσεις, βρίσκονται μόνοι πρώτοι όντας στο +9 από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Δωτιέα Αγιάς και φαντάζουν ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και εν τέλει της πολυπόθητης ανόδου στα «σαλόνια» των Εθνικών πρωταθλήματων.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την καλύτερη επίθεση της κατηγόριας έχοντας πετύχει 46 τέρματα ενώ έχουν και το καλύτερο παθητικό καθώς η εστία τους έχει παραβιαστεί μόλις 11 φορές.

Το μεγάλο «όπλο» του Αχιλλέα Φαρσάλων συνεχίζει να είναι η έδρα του το Δημοτικό  Στάδιο Φαρσάλων καθώς μιλάμε για μια έδρα πραγματικά «απόρθητη».

Για να βρει κάποιος την τελευταία ήττα του Αχιλλέα στο Στάδιο θα πρέπει να ανατρέξει στο μακρινό 2015 και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου όταν στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής, ο Φαλανιακός με σκορ 1 – 2 κατέκτησε την νίκη.

Από τότε μέχρι και σήμερα το «κιτρινόμαυρο κάστρο» παραμένει απροσπέλαστο και στις 32 αναμετρήσεις που έδωσε εκεί ο Αχιλλέας, καθώς οι «Μυρμιδόνες» μετράνε 29 νίκες και μόλις 3 ισοπαλίες στην έδρα τους η οποία είναι η κινητήριος δύναμη για την μέχρι τώρα εντυπωσιακή πορεία τους.

Μάλιστα η τελευταία ισοπαλία στο Στάδιο καταγράφηκε στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος με τον Απόλλων Λάρισας και έκτοτε ο Αχιλλέας μετράει 23 συνεχόμενες νίκες, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για ρεκόρ ως μια από τις πιο «αλώβητες» έδρες!

Επίσης ο Αχιλλέας αγνοεί την λέξη ήττα στο πρωτάθλημα από την 12η αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν όταν και ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Φαλανιακό με σκορ 0 – 1 στις 12 Νοεμβρίου του 2015.

Οι αριθμοί αυτοί «ζαλίζουν» και αποτυπώνουν στον απόλυτο βαθμό γιατί οι παίκτες του κ. Παραφέστα φαντάζουν ως το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.