Επισκέψη και δώρα από την ΝΟΔΕ

Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» με όλους τους Έλληνες πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος και κλιμάκιο στελεχών της Οργάνωσής μας,  πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας στη Νεάπολη, καθώς και στον Ξενώνα ΄΄ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ΄΄, που φιλοξενεί άτομα με αυτισμό, για να μοιράσουν δώρα και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα στα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα παιδιά που χρήζουν ειδικής αγωγής.  Παράλληλα, αναγνωρίζεται η  προσφορά όλων όσων εργάζονται αδιάκοπα για την στήριξη όλων όσων έχουν ανάγκη, την δημόσια ασφάλεια, την κοινωνική ενδυνάμωση και συνοχή.

Ως μέλη της ΝΟΔΕ Λάρισας αγωνιζόμαστε με στόχο να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας, που προάγουν την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό, τον επαγγελματισμό.

Στηρίζουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάταξη της πατρίδας μας.

Η «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης. Χτίζουμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας την Ελλάδα που όλοι θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας.