Τα κορίτσια νίκησαν και τον Γ.Σ. Τυρνάβου

Την πέμπτη του νίκη σε επτά αγώνες σημείωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρσάλων στο Βόλλεϋ ολοκληρώνοντας την πολύ καλή πορεία του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος γυναικών

Ο Αθλητικός αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του Γ.Σ.Τυρνάβου σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού το οποίο κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

15644497_1209372239139209_593803840_n

Η ομάδα του αθλητικού μπήκε συγκεντρωμένη από την αρχή του παιχνιδιού έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού και κρατώντας ένα σταθερό προβάδισμα το οποίο κατάφερε να κρατήσει σε όλη την διάρκεια των δύο πρώτων σετ κερδίζοντάς τα και παίρνοντας το προβάδισμα με 2 – 0 σετ.

Στο 3ο σετ η ομάδα του αθλητικού, χάνοντας κάποια σερβίς σε συνδυασμό με κάποιες λάθος επιλογές στην επίθεση έχασε με μικρή διαφορά το σετ κάτι το οποίο συνέβη και στο 4ο σετ πηγαίνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Σε αυτό το σημείο η ομάδα του αθλητικού μπήκε αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι και με όπλο το καλό σερβίς και τις σωστές επιθετικές επιλογές σε κρίσιμα σημεία κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι.

 

Η σύνθεση της ομάδος( Χρήστος Μανετζής): Ντόβα Ε., Σταματίου Β, Μπουτίνα Β, Δασκαλοπούλου Β, Αράπη Δ, Λαϊάκη Μ, Αλεξίου Θ, Μήτα Α, Παναγιωτοπούλου Μ, Δημακοπούλου Χ, Μόκα Ρ, Βασιλοπούλου Ε