Ο Δημήτρης Χατζηπλής τραγούδησε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη μέρα των διήμερων συναυλιών στήριξης και αλληλεγγύης του Δήμου Φαρσάλων στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων προς στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του με τον Δημήτρη Χατζηπλή.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-3474

Δείτε ένα μικρό μέρος από την εκδήλωση

Το δέντρο της αλληλεγγύης για τα Φάρσαλα άναψε και θα συνεχιστεί μέχρι την εκδήλωση της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. όπου θα ολοκληρωθεί με την Ορχήστρα Νέων Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου σε συνεργασία και τον Δημήτρη Μπάση (αντί για εισιτήριο φέρνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-3392

H Πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ και υπεύθυνη του κοινωνικού παντοπωλείου κα. Δέσποινα Συροπούλου ανέφερε την χρησιμότητα αυτών των εκδηλώσεων του Δήμου Φαρσάλων στα πλαίσια στήριξης του κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης. Αποτελεί ένα κομβικό σημείο καθώς το κοινωνικό παντοπωλείο μετρά πέντε έτη από την δημιουργία του. Ευχαρίστησε όλο αυτό τον κόσμο τον οποίο προσφέρει αλληλεγγύη καθημερινά  στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη όπως επίσης και τις εθελόντριες για το έργο τους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πλούσιο βιογραφικό του κ. Δημήτρη Χατζηπλή στην παράδοση και το δημοτικό τραγούδι, ο οποίος αφιλοκερδώς προθυμοποιήθηκε να συμμετάσχει στο διήμερο εκδηλώσεων στήριξης.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-3411

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε και ο Αρχιερατικός επίτροπος Φαρσάλων, μετέφερε της ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Τιμοθέου, ενώ στην συνέχεια τόνισε την χρησιμότητα του κοινωνικού Παντοπωλείου και το σπίτι της Αγάπης της Μητρόπολης το οποίο είναι πάντα ανοιχτό για τον πολίτη που το έχει ανάγκη.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-3413

Τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος κ. Καραχάλιος ο οποίος και αυτός με την σειρά του αναφέρθηκε στο κοινωνικό Παντοπωλείο, και στην συνεχή δράση του τα τελευταία χρόνια στην πόλη, ανέφερε οτι το 2016 η συμπαράσταση του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς ο απολογισμός των τροφίμων έφτασε τις 20.000 προϊόντα. Τέλος ευχαρίστησε από την πλευρά του τον κ. Δημήτρη Χατζηπλή και εθελόντριες του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την συνεισφορά τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-3415

Τον λόγο έλαβε ο καλλιτέχνης ο οποίος ανέφερε οτι θα είναι πάντα κοντά στον Δήμο και στην πόλη σε κάθε εκδήλωση στήριξης. Τόνισε οτι “δεν γίνεται συμπολίτες μας να στερούνται τα βασικά αγαθά και εμείς να γιορτάζουμε και να λέμε χρόνια πολλά τα Χριστούγεννα”. Παρουσίασε την ορχήστρα του αποτελούμενη από τους, Σπύρο Μποκόρο στο κλαρίνο, τον Στέλιο Ριζούλη στο αρμόνιο, στην κιθάρα ο Χρήστος Παρασκευάς και στο βιολί ο παπά Σωτήρης Παπαρούνας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-3421

Στην συνέχεια ακολούθησε τραγούδι με παραδοσιακά ακούσματα από όλη την Ελλάδα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-3408

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-3429

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου επισήμων και μη.