Απίστευτη πουτίγκα στην Παυσιλυπούπολη της Καρδίτσας

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία επιτυχίας τόσο η πουτίγκα, σε μέγεθος και νοστιμιά, όσο και η συμμετοχή του κόσμου στην Καρδίτσα.
Σε μια Παυσιλυπούπολη που έσφυζε από ζωή, οι ετοιμασίες που είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί ολοκληρώθηκαν στη 1 το μεσημέρι και εκείνη τη χρονική στιγμή το μαχαίρι που από κοινού κράταγαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Τιμόθεος, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ.Τσιάκος, ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Αλεξάκος, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κηρύκος και εκπρόσωπος του Συλλόγου ζαχαροπλαστών, έκοψαν το πρώτο κομμάτι της πέραν των 100 μέτρων πουτίγκας, με την κ. Ψυχούλη να περιγράφει την δεδομένη ώρα το γεγονός.

Δείτε βίντεο του KarditsaLive.Net από την μεγαλύτερη πουτίγκα του κόσμου:

σω από τα πλαίσια που είχαν τοποθετηθεί για να χωρίζουν τον κόσμο από το γλυκό και τους «διανομείς» του χιλιάδες Καρδιτσιώτες και επισκέπτες, όλων των ηλικιών συμμετείχαν στη γιορτή και περίμεναν το κομμάτι που τους αναλογούσε.

πουτίγκα Καρδίτσα

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη μισή ώρα της διανομής τελείωσαν τα 5.000 πιάτα που είχε προμηθευτεί ο Σύλλογος ζαχαροπλαστών και χρειάστηκε να έρθουν κι άλλα για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Μάλιστα κάποιοι έφεραν δικά τους προκειμένου να γευτούν την πουτίγκα που έκλεψε την παράσταση. Πάντως κανείς δεν έμεινε χωρίς γλυκό αφού η πουτίγκα ήταν αρκετή για να καλύψει τη ζήτηση.

Πηγή: www.karditsalive.net