Το Δημοτικό Σχολείο της Βαμβακούς στο Σχολικό Μουσείο Βρυσιών

Το Δημοτικό Σχολείο της Βαμβακούς πήρε τη σκυτάλη των επισκέψεων και ξεναγήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2016 στις αίθουσες εκθεμάτων του Σχολικού Μουσείου Βρυσιών.

δημοτικό βαμβακους (1)

δημοτικό βαμβακους (2)

Εκατό περίπου ευπρεπέστατοι μαθητές, συνοδευόμενοι από τον εξαίρετο Διευθυντή του Σχολείου και τους γλυκύτατους δασκάλους τους, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορική διαδρομή της δημοτικής εκπαίδευσης και συγχρόνως να παίξουν ανέμελα στο παρακείμενο πάρκο. Μεγάλη τιμή και αυτή η επίσκεψη για το σύλλογό μας. Οι Ενεργοί Πολίτες ευχαριστούνε τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακούς κ. Ευάγγελο Χαμορούσο και τους συνοδούς δασκάλους των μαθητών κ.κ. Σταυρούλα Ζεστού, Βασιλική Σανίδα, Αλεξάνδρα Καλογιάννη, Βασιλική Παναγιώτου, Χρήστο Σέλλα, Δήμητρα Μπέλλου, Ολυμπία Μπαγκούλια και Ευαγγελία Σπανού που επέλεξαν το Σχολικό Μουσείο για την εκπαιδευτική τους εκδρομή.

δημοτικό βαμβακους (4)

δημοτικό βαμβακους (5)

Η Βάσω Μπουρίκου, Ελένη Ζάρρα, Φωτεινή Τσιάτσιου, Γιάννα Καλούσιου, Ντίνα Θανοπούλου και Βαγγελιώ Νασέλου ήταν αυτή τη φορά οι κυρίες του Συλλόγου Γυναικών Βρυσιών που πρόθυμα και ουσιαστικά συμμετείχαν στην υποδοχή και ξενάγηση των παιδιών.

δημοτικό βαμβακους (3)

*πηγή φωτογραφιών: Fb Ενεργοί πολίτες